Ο Α.Ο. Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαριστεί τη διοίκηση του Αίαντα Σύρου για τη συνεργασία που έχουν τις τελευταίες ημέρες

"Ενώνουν τις δυνάμεις τους"

Η συνεργασία του Α.Ο. Σύρου εδώ και λίγε ημέρες θεωρείται δεδομένη, αφού οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια. Οι δύο ομάδες σύμφωνα με όσα αναφέρουν έχουν έρθει σε συμφωνία για το καλό του Συριανού ποδοσφαίρου, αφού θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε αγωνιστικό επίπεδο. Όπως έχουν γράψει και στο παρελθόν οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν, δεν θα συγχωνευτούν, αφού ο Αίας θα παραχωρήσει ποδοσφαιριστές στον Α.Ο. Σύρου και θα πάρει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων, με παίκτες κυρίως από την εφηβική ομάδα.

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Σύρου με επίσημη ανακοίνωση ευχαριστεί τη διοίκηση του Αίαντα για την συνεργασία που είχαν όλε αυτές τις ημέρες.

Τέλος, εκτός από τις ευχαριστίες η διοίκηση του Α.Ο. Σύρου κάνει γνωστό και τη συμφωνία με τους Μιχάλη Τερόλη και Αλέξη Ξυγκάξη. Ο δεύτερος βέβαια παρέμεινε στην ομάδα της Σύρου χάρη στην φιλία που έχει με τον Τερόλη, διαφορετικά θα είχε επιμείνει στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον Α.Ο. Σύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Σύρου

"Ο πρόεδρος του Α.Ο. Σύρου Γιώργος Φώσκολος και το Δ.Σ. της ομάδας ευχαριστούν τον πρόεδρο του Αγιαξ Σύρου Λευτέρη Ζάννε, τον αντιπρόεδρο Σταύρο Κοή και τον προπονητή Γιώργο Ρούσσο για την άψογη συνεργασία των τελευταίων ημερών, που μοναδικό στόχο έχει το συμφέρον του συριανού ποδοσφαίρου. Πραγματικά έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια και από τις δυο πλευρές ώστε να γίνει πράξη για τη Σύρο το ρητό «Η ισχύς εν τη ενώσει». Σύντομα θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας, που εκτίμησή μας είναι ότι θα ικανοποιήσει όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού.

*O Α.Ο. Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν με τους ποδοσφαιριστές, Μιχάλη Τερόλλη και Αλέξη Ξυγκάκη".