Στον Πάγο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Συριανός μέσος Γιάννης Χούρος

Επέστρεψε και υπέγραψε

Στο Πάγο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Χούρος. Ο Συριανός μέσος μετά από μία σεζόν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, επέστρεψε στην γενέτηρά του και συμφώνησε με την διοίκηση του Πάγου να συνεχίσει στην ομάδα του Ηλία Ξενικάκη. Ο Χούρος όπως μας τόνισε επιστρέφει έχοντας στις αποσκευές του αρκετές εμπειρίες από το πρωτάθλημα που αγωνίσθηκε.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χούρος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την επιστροφή του στην ομάδα του Πάγου, αλλά και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να επιστρέψει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Γιάννη μετά από ένα χρόνο επιστρέφεις στη Σύρο. Τι σε οδήγησε να πάρεις το πλοίο της επιστροφής;

“Οι λόγοι που με οδήγησαν να γυρίσω στη Σύρο, είναι επαγγελματικοί, αλλά και οικογενειακοί. Αγωνίσθηκαν μία σεζόν στην Αθήνα και είδα και έμαθα πολλά. Κέρδισα πολλές εμπειρίες που πιστεύω ότι θα με βοηθήσει στην μετέπειτα πορεία μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πάγου, που μετά τις απαραίτητες συζητήσεις αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και έτσι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φοράω την φανέλα με τα χρώματα της ομάδας”.

Γιατί Πάγος;

“Έχω ξανά συνεργαστεί με την ομάδα του Πάγου και με ξέρουν και τους Ξέρω. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Ακόμη κατά τη διάρκεια των συζητήσεων μου ανέπτυξαν τα σχέδιά τους και τους στόχους που έχουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Πάγος από πέρσι έχει πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα εξακολουθήσει να έχει ”.

Την περσινή σεζόν ήσουν σε ομάδα της Αθήνας και αγωνίστηκες σε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Θα ήθελα να μου πεις το κέρδος σου απ' αυτή τη σεζόν.

“Όντως πέρσι αγωνίστηκα την Αθήνα σε ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος, όπου μέσα από εκεί είδα διάφορα νέα πράγματα. Το πρωτάθλημα των Αθηνών είναι πολύ δυνατό, αφού για να αγωνιστεί εκεί θα πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος. Το επίπεδο ήταν τελείως διαφορετικό απ' αυτό των Κυκλάδων. Το πρωτάθλημα των Αθηνών είναι πιο δυνατό και θέλει να έχεις πολύ καλή φυσική κατάσταση. Αντίθετα στις Κυκλάδες πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερη τεχνική κατάρτιση”.