Μετακινήσεις παικτών στην Σαντορίνη

Έδωσε πέντε ποδοσφαιριστές... ο Πανθηραϊκός

Ο Πανθηραϊκός σύμφωνα με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει, θα είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τίτλο του πρωταθλητή. Η ομάδα της Σαντορίνης έχει προχωρήσει σε πολλές και σημαντικές προσθήκες, αφού απέκτησε ποδοσφαιριστές αξίας, αλλά και με μεγάλη εμπειρία.

Τώρα όσον αφορά το ρότσερ, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να παραχωρήσει με τη μορφή του δανεισμού, αλλά και με μεταγραφή συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές στο Καρτεράδο και τη Θύελλα Καμαρίου, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των αθλητών της. Στο Καρτεράδο οι δύο αθλητές πήγαν με την μορφή δανεισμού, αφού ο Κώστας Κλουβάτος και ο Γιώργος Νομικός σε ένα χρόνο θα επιστρέψουν και πάλι στην ομάδα του Πανθηραϊκού. Επίσης με μεταγραφή στην ομάδα του Καρτεράδου πήγε ο Νίκος Ξαγοράρης. Ακόμη, με μεταγραφή η Θύελλα Καμαρίου απέκτησε τρεις παίκτες του Πανθηραϊκού. Στην Θύελλα Καμαρίου σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Πανθηραϊκού με μεταγραφή πήγαν οι: Λουκάς Γιαννακόπουλος και Ledion Salataj.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού

“Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές Κλουβάτος Κώστας και Νομικός Γιώργος παραχωρήθηκαν στον Α.Ο Καρτεράδου με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Επίσης, με μεταγραφή παραχωρήθηκαν στην Θύελλα Καμαρίου οι Γιαννακόπουλος Λουκάς και Salataj Ledion και στον Καρτεράδο ο Ξαγοράρης Νίκος”.