Το Φιλώτι ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Θεόφιλου Σορώκου

Ο Θεόφιλος Σορώκος έγινε ο πέμπτος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα του Φιλωτίου. Ο νοεαποκτηθείς αθλητής ήρθε να προστεθεί στις ήδη πετυχημένες μεταγραφές των: Σταματίου, Ανυφαντάκη, Μανωλά και Χαβδούλα. Ο ανασταλτικός μένος την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΣ Νάξου. Ο 1,86 ύψους 24χρονος αγωνίζεται ως ανασταλτικός και δημιουργικός μέσος, με τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα να έχουν γίνει στον Πανναξιακό, ενώ πέρυσι όπως είναι γνωστό φορούσε τη φανέλα του ΠΑΣ Νάξου.

Από εκεί και πέρα, ο παίκτης βρέθηκε προχθές στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου, όπου ο ΑΜΣ Φιλωτίου πραγματοποίησε την 1η του συγκέντρωση – προπόνηση, υπό της οδηγίες του γυμναστή Τάσου Βάβουλα, ο οποίος σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Παλάζη έχει αναλάβει το κομμάτι της εκγύμνασης και της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης της ομάδας.

Όπως είναι φυσικό, η παρουσία του Ιάκωβου Σταματίου κέντρισε τα βλέμματα των μικρών κυρίως συμπαικτών του, οι οποίοι φέτος θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά από τον νέο τους συμπαίκτη. Μην ξεχνάμε πως ο Σταματίου έχει πλούσια εμπειρία, αφού έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε ομάδες Εθνικής κατηγορίας. Όσο για τον Μιχάλη Ανυφαντάκη εκείνος φαίνεται πως προσαρμόστηκε αμέσως, έχοντας μάλιστα την συμπαράσταση όλων των συμπαικτών του, αλλά και αυτή του Σταματίου, ο οποίος ως γνωστόν έχει αποτελέσει συμπαίκτης του τερματοφύλακα του Φιλωτίου.