Με νίκη ο Πανναξιακός πέρασε στη δεύτερη φάση

Άνετη επικράτηση

  • Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2014 - 06:10

Με άνετη επικράτηση του Πανναξιακού έναντι του ΠΑΣ Νάξου, έληξε η αναμέτρηση των δύο ομάδων, γράφοντας τελικό σκορ 6-1, το οποίο δείχνει την υπεροχή της ομάδας του Γιώργου Προμπονά.

Με τον Πανναξιακό να έχει πολλές χαμένες ευκαιρίες, 3 δοκάρια και 6 γκολ, φάνηκε ξεκάθαρα η επικράτηση του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν και η απόδοση του θα μπορούσε να είναι κατά πολύ ανώτερη, σύμφωνα με την δυναμική της ομάδας.

Μία δυναμική που αναμένεται να φανεί και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, που κάνει έναρξη με τον αγώνα του Σαββάτου Πανναξιακός – Φιλώτι.

Ο Πανναξιακός επικράτησε με σκόρερ τους Ευριπιώτη, Κατσούδα και Κούτρο, που σημείωσαν από 2 τέρματα έκαστος ενώ το μοναδικό τέρμα για τον ΠΑΣ πέτυχε ο Κατσιούλης.

Τα τέρματα και οι χαμένες ευκαιρίες

Ο δρόμος προς το τέρμα ήταν ανοιχτός για τους παίκτες του Πανναξιακού εξαιτίας της σχεδόν ανύπαρκτης άμυνας του ΠΑΣ Νάξου, που άφησε εκτεθειμένα τα γκολπόστ του Χύκα.

Με 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε ο Πανναξιακός, γράφοντας το πρώτο τέρμα ο Ευρυπιώτης στο τέταρτο λεπτό μετά από σέντρα του Κατσούδα.

Το δεύτερο τέρμα γράφτηκε στο 38΄ με πλασέ του Κατσούδα και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου έφτασε στα τρία τέρματα με την κεφαλιά του Κούτρα στο 40΄, μετά την εκτέλεση κόρνερ από τον Γαλάνη.

Ο Πανναξιακός συμπλήρωσε την ολοκληρωτική νίκη του με άλλα τρία στην επανάληψη, με το τέταρτο γκολ από τον Ευρυπιώτη να γράφεται στο 49΄ και μόλις τρία λεπτά αργότερα στο 52΄ η κεφαλιά του Κατσούδα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με το σκορ να αυξάνει στα έξι τέρματα με σουτ εκτός περιοχής του Κατσιούλη από τον ΠΑΣ στο 54΄ και ο Κούτρος να εκμεταλλεύεται την σέντρα του Γαλάνη και να δίνει το έκτο γκολ στον Πανναξιακό στο 80΄.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα σημειώθηκε μόλις στο 9΄ όταν ένα κοντινό σουτ του Ευρυπιώτη απέκρουσε ο Χύκας, τρία λεπτά αργότερα, στο 12΄ η κεφαλιά του Κούτρα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, το επόμενο λεπτό ένα δεύτερο δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Ευρυπιώτη, ενώ στο 33΄σημαδεύεται εκ νέου το δοκάρι του ΠΑΣ όπου καταλήγει σουτ του Κούτρα και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου χάνεται μία καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ, με το σουτ του Κατσιούλη που βγήκε άουτ, περνώντας ξυστά από το δοκάρι.

Στην επανάληψη και για περίπου δέκα λεπτά Κούτρος και Παπαδόπουλος χάνουν ευκαιρίες απέναντι σε έναν Χύκα με δυναμικές αντιδράσεις κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Βερύκοκος (46ο Πρωτονοτάριος), Μαράκης, Μανιός (77ο Φλεριανός), Πιτταράς, Βαγενάς, Ζάκο, Ματάκιας, Κατσιούλης (63ο Παπαδόπουλος), Σκιαδάς, Κατεινάς.

Στον πάγκο: Μπιλάς, Χαριτίδης, Σπαής, Μελανίτης

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου (60ο Λίκα), Κώτσαρης, Κουφόπουλος, Κατσάνης. Λεγάκης, Γαλάνης, Κατσούδας (70ο Ανεβλαβής Π), Χαμηλοθώρης (46ο Επταήμερος), Κούτρος, Ευριπιώτης. Στο πάγκο: Σφυρόερας, Περιστεράκης, Ανεβλαβής Ε., Βαλέτας

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε, στη μνήμη του παλαίμαχου αθλητή του Πανναξιακού Δημήτρη Κεραμιώτη, που χάθηκε αιφνίδια από τη ζωή, ενός λεπτού σιγή.

Ετικέτες: