Νίκη του Πάγου με 2-0 απέναντι στον Ανδριακό

Πρεμιέρα του Πρωταθλήματος χτες, με τον αγώνα ανάμεσα στον Α.Ο. Πάγου και τον Ανδριακό Ο.Φ., στον οποίο οι συριανοί επικράτησαν με δύο τέρματα, που ξεπέρασαν την καλοστημένη άμυνα της ομάδας της Άνδρου.

Η νοοτροπία του Ανδριακού έδειξε από την αρχή να είναι αρκετά αμυντική και δυσκόλεψε σε μεγάλο επίπεδο τους γηπεδούχους παίκτες του Ηλία Ξενικάκη, οι οποίοι κατάφεραν να σημειώσουν το πρώτο γκολ στο 73ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βάλβη, η μπάλα βρήκε το κεφάλι του παίχτη των φιλοξενούμενων, Κρίτη και κατέληξε στα δίχτυα.

Μετά το άνοιγμα του σκορ, οι παίκτες του Πάγου έδειξαν να απελευθερώνονται σιγά – σιγά από το άγχος, με το οποίο ήταν φορτισμένοι, τόσο λόγω της πρεμιέρας, όσο και της στιβαρής άμυνας του Ανδριακού, με αποτέλεσμα να αυξήσουν την απόδοσή τους, γεγονός που οδήγησε στη σημείωση και του δεύτερου τέρματος, στο 78’, «σφραγίζοντας» με αυτό τον τρόπο την νίκη στον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού ανήκε στους φιλοξενούμενους, στο 18ο λεπτό, με τον Κουλούρη να φεύγει πίσω από την άμυνα του Πάγου, πλασάροντας, όμως, αδύναμα την μπάλα, που έφτασε χωρίς να απειλήσει, στα χέρια του Λοϊσιου.

Στο επόμενο λεπτό, ο Βάλβης με εκτέλεση φάουλ δημιούργησε αξιόλογη ευκαιρία, ενώ στο 27’ ο Ξένος με δυνατό σουτ, ανάγκασε τον Πατσαβό να στείλει την μπάλα κόρνερ. Τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν για την ομάδα του Πάγου, με κεφαλιά του Βάλβη στο 45’.

Στην επανάληψη ο Πάγος κυριάρχησε, με τις ευκαιρίες του Βάλβη στο 59’ και του Ξένου στο 63’, μέχρι το 73’ που σημειώθηκε και το πρώτο τέρμα για την συριανή ομάδα. Στο 93’ ο Ζαννάκης έχασε την τελευταία ευκαιρία του Ανδριακού να μειώσει το σκορ, μετά από σεντρα-σουτ του Κουλούρη.

Με ένα δυνατό ξεκίνημα, ο Πάγος έδειξε εξ’αρχής τις διαθέσεις του για την συνέχεια της πορείας του στον πρώτο όμιλο του Πρωταθλήματος.

Η σύνθεση των ομάδων

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης): Λοϊσιος, Φωτεινιάς, Αργυρός (46' Τρόκα), Μιχάλοβιτς, Αναγνωστόπουλος, Νομικός, Ρούσσος Καρ., Πρίντεζης (60' Παράβαλος), Πάπιτσης, Βάλβης (80' Ρούσσος) Ξένος

Ανδριακός (Μπενάς): Πατσαβός, Ισλαμάι, Τζορντανίδης, Ζανάκης Ε., Κρίτης, Χαλάς, Χαφάι (85' Θεοδωράκης), Γλινός, Ζανάκης Γ., Κουλούρης, Γριμάνης ( 69' Χαλάς Αν.)

Ετικέτες: