Ο πρόεδρος της επιτροπής αθλητισμού κ. Πρίντεζης μιλά στην “Web Camera” για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο της Άνω Σύρου

Άμεση παρέμβαση

Ξανά άνοιξαν οι πόρτες του γηπέδου της Άνω Σύρου, μετά την απόφαση να κλείσουν για ένα εικοσιτετράωρο. Μετά την πτώση πέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ο Δήμος αποφάσισε να κλείσει το γήπεδο ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και να μην υπάρξει ανάλογο περιστατικό στο παρελθόν. Οι κινήσεις του Δήμου ήταν άμεσες και τα σωματεία δεν χρειάστηκε να “μετακομίσουν” για πολλές μέρες στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

Βέβαια στο συγκεκριμένο χώρο χρειάζεται κι άλλες βελτιώσεις, που όπως είπε και ο πρόεδρος της επιτροπής αθλητισμού κ. Πρίντεζης, θα γίνει ότι χρειάζεται ώστε το γήπεδο της Άνω Σύρου να γίνει λειτουργικό για τις ομάδες που το χρησιμοποιούν.

“Είμαστε δίπλα στις ομάδες”

Ο πρόεδρος της επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, Γουλιέλμος Πρίντεζης μίλησε στην “Κοινή Γνώμη” για την άμεση παρέμβαση από πλευράς δήμου, ώστε το γήπεδο της Άνω Σύρου να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στις ομάδες του νησιού.

“Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα έπεσε μία πέτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, από όσα ανέφεραν τα σωματεία που χρησιμοποιούν το γήπεδο και από την πλευρά μας κινηθήκαμε άμεσα, σαν τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. Το γήπεδο έκλεισε μόνο για μία ημέρα, αφού κινηθήκαμε άμεσα με τις τεχνικές υπηρεσίες που ήρθαν έλεγξαν τον χώρο και μπήκε μία ακόμη περίφραξη για την αποφύγει κι άλλων παρόμοιων κρουσμάτων. Οι δουλειά μας δεν τελειώνει εδώ, αφού θα μπει κι άλλη περίφραξη πάνω από την υπάρχον για τυχόν κατολίσθηση. Οι ενέργειες μας ήταν άμεσες και ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη από τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νησιού που χρησιμοποιούν το γήπεδο και πιστεύω να κατάλαβαν τις προσπάθειες που καταβάλαμε ώστε όλα να διορθωθούν. Ο Δήμος είναι κοντά στα σωματεία και θα προσπαθήσει όποια άλλα προβλήματα υπάρχουν να τα διορθώσει και όλα να γίνουν όπως πρέπει”.

Για τα σχέδια που έχει ο Δήμος για το συγκεκριμένο γήπεδο ο κ. Πρίντεζης είπε: “Εκτός από τις διαμορφώσεις που θα υπάρξουν ώστε το γήπεδο να γίνει πιο λειτουργικό, θα ανοίξουν ακόμη και οι αποθήκες και θα δοθούν στα σωματεία σαν βοηθητικοί χώροι. Τώρα, αν μας έχει ξεφύγει κάτι και μας ενημερώσουν τα σωματεία για τις όποιες ανάγκες τους, εμείς θα είμαστε κοντά τους και θα τους βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε όσο τον δυνατόν καλύτερες παροχές μπορούμε στις ομάδες”.