Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να αναβληθούν οι αγώνες ποδοσφαίρου, από την πλευρά της η επιτροπή πρωταθλήματος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή

Δυνατά ματς

Τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα αφήνουν ανοικτό το θέμα της διεξαγωγής της αγωνιστικής γι' αυτό το Σαββατοκύριακο. Από την πλευρά της η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων σύμφωνα με τον πρόεδρο της Μανόλη Βάβουλα θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να δει αν θα είναι δυνατόν να διεξαχθούν κανονικά οι αγωνιστικές.

Μέχρι στιγμής από το δημοσιευμένο πρόγραμμα ποδοσφαίρου της Ένωσης έχουν αναβληθεί δύο παιχνίδι. Η αναβολή αυτών είναι καθαρά για συγκοινωνιακούς λόγους, αφού σήμερα το πλοίο Άρτεμις δεν θα πραγματοποιεί τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έληξε η σύμβαση της ακτοπλοϊκής εταιρίας για τα συγκεκριμένα δρομολόγια.

Συγκεκριμένα τα δύο παιχνίδια του δεύτερου ομίλου που δεν θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μεταξύ του Αίαντα και του Παμμηλιακού και το Πανσιφναϊκός – Α.Ο. Σερίφου.

Από εκεί και πέρα αν το πρωτάθλημα διεξαχθεί κανονικά και δεν υπάρξει αναβολή, τότε οι φίλοι του ποδοσφαίρου στα νησιά που θα γίνουν οι αγώνες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα παιχνίδια. Στη Σύρο το Σάββατο το πρωί (09:30) ο Πάγος θα φιλοξενήσει την Υδρούσα. Ο αγώνας είναι μονόδρομος για τους Συριανούς αφού μετά την ήττα στην Τήνο από τον ΠΑΣ με 2-1, όχι μόνο δεν υπάρχουν περιθώρια, αλλά για να ελπίζει χρειάζεται και ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων. Αυτό βέβαια το γνωρίζουν όλοι στην ομάδα του Ηλία Ξενικάκη, όμως δεν έχει χαθεί η πίστη, αφού όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ματς με τον Α.Ο. Σύρου.

Στο ίδιο γήπεδο, όμως με αρκετή ώρα διαφορά (18:30) ο Α.Ο. Σύρου θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Τήνου, με στόχο τη νίκη. Οι Συριανοί κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι κοντά στην εξασφάλιση της συμμετοχής στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Η ψυχολογία των Συριανών είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα, αφού όχι μόνο παίρνουν τις νίκες αλλά παρουσιάζουν και αρκετά καλή εικόνα στα παιχνίδια, με αποτέλεσμα όλοι να νιώθουν ικανοποιημένοι από την έως τώρα παρουσία του Α.Ο. Σύρου στον πρώτο όμιλο.

Το συγκρότημα του κ. Βαρθαλίτη αν και δεν αναφέρατε από την πλευρά των διοικούντων, μετά τις δύο πολύ καλές μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου, ο Α.Ο. Σύρου θεωρείται μαζί με τον Πανθηραϊκό, τον Πανναξιακό και τη Μύκονο ένα ως τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Τέλος, όσον αφορά στα παιχνίδια του πρώτου ομίλου, στη Μύκονο θα διεξαχθεί το μεγάλο τοπικό ντέρμπι του νησιού μεταξύ του Α.Ο. Μυκόνου και της Άνω Μεράς στο γήπεδο του Κόρφου.

Οι γηπεδούχοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, αφού έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Νίκου Τζιώβα είναι αυτή που “καίγεται” καθώς θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση στην οκτάδα του πρωταθλήματος.

Τοπικό ντέρμπι και στην Σαντορίνη

Στο τρίτο όμιλο μόνο ο Πανθηραϊκός έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, αφού είναι πρώτος και με διαφορά από τις άλλες ομάδες. Αυτό βέβαια σε ένα τοπικό ντέρμπι δεν έχει καμία σημασία αφού στο γήπεδο του Καμαρίου θα διεξαχθεί το τοπικό ντέρμπι του νησιού με την Θύελλα Καμαρίου να αναζητά μόνο τη νίκη. Ο Πανθηραϊκός για λίγο καιρό ακόμη θα “μοιράζεται” την έδρα με την Θύελλα, αφού και οι δύο αγωνίζονται στο Καμάρι, όμως η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την επιστροφή του στην φυσική του έδρα.

Ο Πανναξιακός την Κυριακή θα υποδεχθεί την Λάβα Εμπορίου και το Φιλώτι αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Καρτεράδο.

Α Κατηγορία - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(11η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα   Αποτέλεσμα
1. Α.Ο. ΠΑΓΟΥ - Α.Ο. ΥΔΡΟΥΣΑ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ Σάββατο 31/01/15 09:30    
2. Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ Σάββατο 31/01/15 18:30    
3. Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ - Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ Κυριακή 01/02/15 13:45    
Α Κατηγορία - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(9η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα   Αποτέλεσμα
4. Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ - Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΙΦΝΟΥ Σάββατο 31/01/15 15:00   Αναβλήθηκε
5. Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ Σάββατο 31/01/15 16:30    
6. ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ - Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ Σάββατο 31/01/15 19:30   Αναβλήθηκε
Α Κατηγορία - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
(12η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα   Αποτέλεσμα
7. Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ - Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ Σάββατο 31/01/15 15:00    
8. Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ - Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΚΑΜΑΡΙΟΥ Σάββατο 31/01/15 16:30    
9. Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΚΑΜΑΡΙΟΥ Σάββατο 31/01/15 19:15    
10. Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΞΟΥ Κυριακή 01/02/15 10:15    
Νέων - 1ος Ομιλος
(7η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα   Αποτέλεσμα
11. Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Παρασκευή 30/01/15 16:30    
Νέων - 2ος Ομιλος
(7η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα   Αποτέλεσμα
12. Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΞΟΥ Παρασκευή 30/01/15 14:30    
13. Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ Κυριακή 01/02/15 19:30    
14. Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΝ Κυριακή 01/02/15 20:00    
Παίδων - 1ος Ομιλος
(6η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα   Αποτέλεσμα
15. Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - Σ.Π. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Κυριακή 01/02/15 15:00    
16. Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ - ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ Κυριακή 01/02/15 15:45