Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Νάξου στην ομάδα του Πανναξιακού

"Οι επιτυχίες να συνεχιστούν και να φτάσετε ακόμα ψηλότερα"

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Εμμανουήλ μαργαρίτης με επιστολή του συγχαίρει την ομάδα του Πανναξιακού για την κατάκτηση του κυπέλλου Κυκλάδων.

Να θυμίσουμε εδώ πως η ομάδα της Νάξου επικράτησε με 2-4 του Πάγου στα πέναλτι, καθώς το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας της παράσταση ήταν 0-0.

Τώρα, ο Πανναξιακός θα ρίξει το βάρος του στα μπαράζ του πρωταθλήματος, αφού θέλει κι εκεί να πάει καλά.

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

"Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανναξιακού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων. Τα εύσημα αξίζουν στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση, σ΄ όλο το επιτελείο του σωματείου, αλλά και στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί διαφήμιση για τον αθλητισμό του τόπου μας και μάς γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Εύχομαι από καρδιάς οι επιτυχίες να συνεχιστούν και να φτάσετε ακόμα ψηλότερα στο Τοπικό Πρωτάθλημα.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!".

Ευχαριστήριο από τον Πάγο

Η διοίκηση της ομάδα της Σύρου μετά την επιστροφή της από το νησί της Πάρου, εξέδωσε ευχαριστήριο για όλους όσους ακολούθησαν την αποστολή στο γειτονικό νησί, θέλοντας να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Ηλία Ξενικάκη.

Ο Αθλητικός Όμιλος Πάγου αισθάνεται την ιδιαίτερη υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους της ομάδας, για την παρουσία τους και την συμπαράσταση τους στον τελικό κυπέλλου στην Πάρο. Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τον Δήμο Πάρου για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της Διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας. Τέλος θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανναξιακού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην πορεία της ομάδας τους.

Ετικέτες: