Ήττα και υποβιβασμός για Αίαντα

Ο Αίαντας Σύρου έχασε στην Άνδρο και αυτομάτως πήρε το εισιτήριο για την Β' κατηγορία Κυκλάδων. Οι Συριανοί μετά την μεγάλη ανανέωση που έκαναν στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, δεν κατάφεραν να σώσου την "παρτίδα" στο τέλος, αφού για να έμεναν στην κατηγορία χρειάζονταν τη νίκη στο ματς της Άνδρου, αλλά και στη συνέχεια θα έδιναν αγώνες μπαράζ με τις ομάδες από τους κάτω ομίλους.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά το ματς και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για γκολ στο 20' και στο 35' με τον Τζορνανίδη. Η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου ανταπέδωσε τις ευκαιρίες με τον Καμπάνη, όμως το σουτ που επιχείρησε στο 38' εξουδετερώθηκε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

ο Ανδριακός κατάφερε με την πίεση που άσκησε στον Αίαντα να προηγηθεί στο 42' με το σουτ του Τζορντανίδη και να πάει μπροστά στο σκορ με 1-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος αν και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση δεν τα κατάφεραν και έτσι το σκορ έμεινε στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Τέλος, η διοίκηση του Αίαντα έχει τρομερά παράπονα για την φιλοξενία των Ανδριωτών, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν υπήρχαν κάποια παρατράγουδα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ανδριακος (Μπενας) Στυλιανος, Ψαριανος, Islamaj, Χαλάς Μ., Κρίτης, Ζαννακης Β., Γλυνος Α., Γλυνος Μ.(70΄Ζαννακης Γ.), (76΄Γαρυφαλλος), Κουλουρης, Τσορτανιδης, Xhafaj.

Αιαντας (Ρουσσος): Βαμβακουρης, Μαυρακης (76΄Καφτηρανης), Βαμβακουρης Α.,Τσιριγωτης, Καμπανης, Φωτεινιας, Memaj, Καριμαλης (61΄Δεναξας)