Γιώργος Φώσκολος: "Αποχωρώ και αφήνω τον ΑΟΣ στους "σωτήρες" του"

  • Παρασκευή, 22 Μαΐου, 2015 - 13:02
  • /   Eνημέρωση: 22 Μαΐου. 2015 - 20:20
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την αποχώρησή του από τη θέση του προέδρου ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Γιώργος Φώσκολος, καθώς στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικοί συμβουλίου, φαίνεται ότι θα υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι.
Ο πρόεδρος του Α.Ο. Σύρου μετά τα νέα δεδομένα με μία λυτή ανακοίνωση, ενημερώνει την αποχώρησή του, ώστε να ανοίξει το δρόμο σε όσους ενδιαφέρονται για τη διοίκηση της ομάδας και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει τους "σωτήρες" της.
Η ανακοίνωση αναφέρει
Με αφορμή δημοσίευμα που κάνει λόγο για παρουσία δεύτερου ψηφοδελτίου στις επικείμενες εκλογές του Α.Ο. Σύρου, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Φαίνεται ότι για κάποιους ο ΑΟΣ αποτελεί παιχνίδι εντυπώσεων. Τα δυο τελευταία χρόνια, που βρίσκομαι ως επικεφαλής στη διοίκηση του συλλόγου, ό,τι ενέργειες έχω κάνει είναι πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας. Επίσης πολλές φορές έχω επιδιώξει να μπουν ως παράγοντες, άνθρωποι που εκτιμώ ότι μπορούν να βοηθήσουν. Είμαι οπαδός του ρητού «η ισχύς εν τη ενώσει» και όχι του «διαίρει και βασίλευε». Ίσως σε ορισμένους να μην είμαι αρεστός και να θέλουν να κάνουν μόνοι τους… παιχνίδι. Αφού θεωρούν λοιπόν ότι θα τα καταφέρουν καλύτερα, δηλώνω ότι τους αφήνω το πεδίο ελεύθερο. Ο Α.Ο. Σύρου, κατά τη δική μου άποψη, δεν μπορεί να μπει σε διαδικασία δημοπρασίας. Σε περίπτωση λοιπόν που κατατεθεί και δεύτερο ψηφοδέλτιο, εγώ αποχωρώ και αφήνω τους επερχόμενους «σωτήρες» να προχωρήσουν ακάθεκτοι"