Η ομάδα της Σύρου δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό, αν και ισοφάρισε σε 1-1 στο (91'), όμως το συγκρότημα του Θεόφιλου Παχατουρίδη επικράτησε με 1-3 στην παράταση

Στην επόμενη φάση ο Α.Ο. Μυκόνου

  • Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2015 - 13:13
  • /   Eνημέρωση: 27 Σεπ. 2015 - 15:47
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση στο θεσμό του κυπέλλου εξασφάλισε την Παρασκευή το απόγευμα ο Α.Ο. Μυκόνου, επικρατώντας του Πάγου στο γήπεδο της Άνω Σύρου με 1-3.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο έως κακό, αφού και οι δύο ομάδες δεν... τολμούσαν να βγουν μπροστά ώστε να μην αφήσουν κενούς διαδρόμους. Στην επανάληψη το γρήγορο τέρμα των φιλοξενουμένων (56' με τον Αμπαδίνη), άλλαξε το τέμπο του αγώνα, αφού η εικόνα του άλλαξε και παίχθηκε ένα ωραίο ματς για τα δεδομένα της εποχής.

Οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τη δημιουργία αρκετών φάσεων δεν κατάφεραν μέχρι το τέλος του αγώνα να σκοράρουν για δεύτερη φορά κι αυτό το πλήρωσαν, μιας και ο Πάγος στο 91' με τον Παράβολο έφερε το ματς στα ίσα.

Έτσι οι δύο ομάδες έπαιξαν και τον έξτρα χρόνο της παράτασης ώστε μέσα από εκεί να... λύσουν τις διαφορές τους. Οι δύο ομάδες όσο δεν έπαιξαν καθ' όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου έπαιξαν στην παράταση καθώς η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη και οι 300 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Άνω Σύρου έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών.

Οι γηπεδούχοι έχασαν 1-2 καλές ευκαιρίες για να πάρουν το ματς, καθώς αρχικά είχαν και την ψυχολογία υπέρ τους με την ισοφάριση στο 91', όμως ένα τραγικό λάθος του Λοϊσιου ο οποίος μέχρι εκεί τη στιγμή ήταν το πρόσωπο του αγώνα, στο σουτ του Βλαχόπουλου στο 112' έφερε τη Μύκονο εκ νέου μπροστά.

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε εκεί αφού οι παίκτες των γηπεδούχων κατέρρευσαν έπειτα την υπερπροσπάθεια που είχαν καταβάλει, αλλά ήρθε ένα λεπτό αργότερα το γκολ του Ελευθεριάδη για να δώσει διαστάσεις θριάμβου για την Μύκονο.

 

Θα ακολουθήσουν οι καλύτερες στιγμές από την αναμέτρησης μεταξύ του Πάγου με τον Α.Ο Μυκόνου.