Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι της Σαντορίνης

Η Θύελλα Καμαρίου απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως καμία ομάδα δεν πρέπει να τα παρατά και να συνεχίζει την προσπάθεια ακόμη και όταν έχουν μπει οι καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 40', τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και να στερήσουν από την ομάδα του Πανθηραϊκού τους βαθμούς της νίκης.

Το τοπικό ντέρμπι της Σαντορίνης μεταξύ της Θύελλας Καμαρίου και του Πανθηραϊκού που πραγματοποιήθηκε στο Καμάρι παρουσία 500 και πλέον θεατών δεν είχε νικητή, αφού οι γηπεδούχοι πήραν το βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν την πρώτη τους καλή στιγμή πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, με τον Κωλέτση. Από εκεί και πέρα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο 40' με τον Αγοραστό. Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ολιγόλεπτη διακοπή.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Πανθηραϊκού είχαν την μπάλα στην κατοχή τους, δημιουργούσαν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν το 0-2 και να κλειδώσουν το παιχνίδι. Όσο η μπάλα δεν έμπαινε τόσο οι γηπεδούχοι έβγαιναν με αξιώσεις στην επίθεση, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Σάμπα.

Θύελλα (Διονυσόπουλος): Ανδρούτσος, Λυγνός (46΄Μπίμπας), Μπρίτσας, Νομικός, Νικολάου, Δαμίγος Ν., Βουλγαράκης, Μπαλής, Δαμίγος Γ. (28΄λ.τ. Πάγιας), Δαβιλάς, Σάμπας.

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): παρέταξε τους: Τσουκαλάς, Τζωρμπατζάκης, Ρουσάκης, Αγοραστός, Βλαβιανός, Μηνδρινός, Λούκα (46΄Βαρούχας), Φύτρος (85΄Παναγιωτίδης), Παγώνης, Κωλέτσης (70΄Περιάλης), Ζώνας.