Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ανδριακός και Α.Ο. Μυκόνου

Κόλλησαν στο... μηδέν

Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι της Άνδρου μεταξύ του Ανδριακού και του Α.Ο. Μυκόνου. Οι γηπεδούχοι παίζοντας έξυπνα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη, αν ο Τσορτανίδης δεν πετούσε τη μπάλα άουτ στο τετ α τετ που είχε.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη αν και είχε την υπεροχή, την πρωτοβουλία των κινήσεων και από το 70' κι έπειτα είχε και παίκτη παραπάνω καθώς αποβλήθηκε ο Ρέις Ουέλιγκτον, παρόλα αυτά δεν έφτασε στην επίτευξη ενός τέρματος.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι νιώθουν ικανοποιημένοι με την λευκή ισοπαλία κι αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Μεϊμάρογλου με την λήξη του αγώνα. Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες τους για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν και για τον βαθμό που πήραν κόντρα σε ένα από τα φαβορί του ομίλου.

Ο κ. Παχατουρίδης σημείωσε πως χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από την πλευρά των παικτών του, αφού κανείς δεν κατάφερε να τελειώσει με επιτυχία έστω και μία.

Ανδριακος: (Μεϊμάρογλου): Τσιάμαλος Κ., Γαρύφαλλος Ν., (33΄ Σέμα Α.), Γιαννισόπουλος Φ., (58΄ Τζαφάϊ Α.), Ισλαμάϊ Κ., Ζαννάκης Β., Τηνιακός Γ., (43΄ Νάζος Σ.), Τσορτανίδης Π., Γλυνός Α., Ζαννάκης Β., Ουέλιγκτον Ρ., Κρίτης Ν.
Α.Ο Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Ράγια, Βλαχόπουλος, Καρατζάς, Αργυρίου, Αργυρόπουλος, Μπάμπακαρ (55΄ Χιλάι), Μπαλλής, Μωησίδης (65΄ Πανέττας), Μύρτινας, Κλέιντι (68΄ Ελευθεριάδης).