Πέρασε από τη Σύρο ο Ανδριακός... 1-2 τον Πάγο

  • Κυριακή, 15 Νοεμβρίου, 2015 - 17:53
  • /   Eνημέρωση: 16 Νοε. 2015 - 7:20
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με τους βαθμούς της νίκης επέστρεψε στη βάση του ο Ανδριακός αφού η ομάδα της Άνδρου πέρασε από τη Σύρο επικρατώντας του Πάγου με 1-2 στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι, αφού τόσο η δική τους κακή εμφάνιση όσο και τα λάθη που έγιναν από πλευράς διαιτησίας, του στέρησαν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι αρχικά ήταν σχετικά καλό, αφού είχε ένα γρήγορο ρυθμό και από τις δύο πλευρές με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Το αυτογκόλ του Ανδριακού βοήθησε το ματς να έχει ακόμη περισσότερο ρυθμό από το 20' κι έπειτα, αφού οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση.

Στο 18' ο Λεονάρδος Πρίντεζης έπεσε μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα αμυντικού, όμως ο διαιτητής κακώς διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στη φάση αυτή και σύμφωνα με το βίντεο υπήρχε παράβαση και έπρεπε να δοθεί η εσχάτη των ποινών.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 58' και στο 59' το παιχνίδι κάπου εκεί ολοκληρωνόταν αφού ο Λ. Πρίντεζης δέχτηκε κόκκινη κάρτα και ο Πάγος έμεινε νε 10 παίκτες. Τώρα στην φάση αυτή ο παίκτης του Πάγου ενώ φαίνεται ότι πάει δυνατά στη μπάλα δεν φαίνεται να βρίσκει τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή και παρόλα αυτά ο κ. Βαρθαλίτης έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Το σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε και οι φιλοξενούμενοι πήραν μεγάλη νίκη μέσα στη Σύρο, που με βάση την εικόνα των δύο ομάδων ήταν δίκαιη.