Η ομάδα του Ηλία Ξενικάκη έχασε από τον Ανδριακό στη Σύρο με 1-2

Σε περιπέτειες ο... Πάγος

Με τους βαθμούς της νίκης επέστρεψε στη βάση του ο Ανδριακός αφού η ομάδα της Άνδρου πέρασε από τη Σύρο επικρατώντας του Πάγου με 1-2 στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι, αφού τόσο η δική τους κακή εμφάνιση όσο και τα λάθη που έγιναν από πλευράς διαιτησίας, του στέρησαν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι αρχικά ήταν σχετικά καλό, αφού είχε ένα γρήγορο ρυθμό και από τις δύο πλευρές με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Το αυτογκόλ του Ανδριακού βοήθησε το ματς να έχει ακόμη περισσότερο ρυθμό από το 20' κι έπειτα, αφού οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση.

Στο 18' ο Λεονάρδος Πρίντεζης έπεσε μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα αμυντικού, όμως ο διαιτητής κακώς διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στη φάση αυτή και σύμφωνα με το βίντεο υπήρχε παράβαση και έπρεπε να δοθεί η εσχάτη των ποινών.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 58' και στο 59' το παιχνίδι κάπου εκεί ολοκληρωνόταν αφού ο Λ. Πρίντεζης δέχτηκε κόκκινη κάρτα και ο Πάγος έμεινε νε 10 παίκτες. Τώρα στην φάση αυτή ο παίκτης του Πάγου ενώ φαίνεται ότι πάει δυνατά στη μπάλα δεν φαίνεται να βρίσκει τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή και παρόλα αυτά ο κ. Βαρθαλίτης έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Το σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε και οι φιλοξενούμενοι πήραν μεγάλη νίκη μέσα στη Σύρο, που με βάση την εικόνα των δύο ομάδων ήταν δίκαιη.

Το φιλμ του αγώνα

2' ο Τσιάμαλος ήταν εκεί και απόκρουσε την κεφαλιά του Ζαφείρα

4' ο Γλυνός έπεσε εντός της μεγάλης περιοχής όμως ο κ. Βαρθαλίτης σωστά διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι

7' ο Σταμούλης έδιωξε την τελευταία στιγμή, πριν οι φιλοξενούμενοι γίνουν απειλητικοί

15' άουτ πέρασε το σουτ του Βάλβη

17' ο Ρέις είδε κενό χώρο, όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο

18' ο Λ. Πρίντεζης έπεσε μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο "άρχοντας" του αγώνα κακός διέταξε να συνεχιστεί ο αγώνας, αφού ο παίκτης του Ανδριακού βρήκε πόδια

20' ο Τσιάμαλος χωρίς πρόβλημα απόκρουσε τη μπάλα στο σουτ του Ζαφείρα

21' ο Λ. Πρίντεζης εκτέλεσε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Τρόκα μπήκε στην πορεία της μπάλας όμως αυτή άλλαξε πορεία από τα πόδια του Νάζου και με τον τρόπο αυτόν ο Πάγος άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

24' ο Τσορτανίδης με ξαφνικό δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε στη γωνία του τέρματος του Λοΐσιου και ο Ανδριακός έφερε το ματς στα ίσα

39' ο τερματοφύλακας του Πάγου έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Γ. Ζαννάκη, οι φιλοξενούμενοι στην φάση αυτή είχαν την τεράστια ευκαιρία να περάσουν μπροστά στο σκορ

46' άουτ πέρασε το σουτ του Τζώρτζη

54' άουτ πέρασε το σουτ τουτ Τσορτανίδη.

56' ο Λεονάρδος Πρίντεζης έχει πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όμως ο Τσιάμαλος έδιωξε με υπερένταση

58' ο Ζαννακης μπήκε στην πορεία της μπάλας έπειτα την εκτέλεση φάουλ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Άνδρου (1-2)

59' ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε κόκκινη κάρτα στο Λ. Πρίντεζη για μαρκάρισμα κάτι που στην κάμερα δεν φαίνεται

65' άουτ πέρασε το σουτ του Ρέις

70' την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Τσορτανίδη

86' σε κόρνερ έδιωξε ο Λοΐσιος το σουτ του Γλυνού

90' ο Σούρλας με κεφαλιά προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως ο Τσιάμαλος με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ

ΠΑΓΟΣ: Λοΐσιος, Πάπιτσης, Π. Πρίντεζης (76' Φωτεινιάς), Μαραγκός, Τρόκα (46' Σούρλας), Σταμούλης, Ζαφείρας, Τζώρτζης, Μ. Πρίντεζης, Βάλβης, Λ. Πρίντεζης.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ: Τσιάμαλος, Γαρύφαλλος (43' Μαιμάς), Τζαφάι, Ισλαμαϊ, Ζαννάκης, Τσορτανίδης, Γλυνός, Γ. Ζαννάκης (83' Βόλικας), Ρέις Ουέλικτον, Κρίτης, Νάζος (74' Μπαμπάς).