Ο Πάγος έχασε με 1-2 από την Μύκονο στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής

"Ζωντανός" με... προϋποθέσεις

Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Πάγος από την Μύκονο στο ματς για την 8η αγωνιστικής της Α' κατηγορίας Κυκλάδων. Οι Συριανοί στο ματς αυτό ήθελαν μόνο νίκη για να εξακολουθήσουν να έχουν μαθηματικές ελπίδες για τη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τώρα, ο Πάγος μετά και το ισόπαλο 1-1 της Άνω Μεράς με τον Ανδριακό, παραμένει μέσα στο... κόλπο της τρίτης θέσης, όμως έχασε τεράστια ευκαιρία να βρεθεί πάνω από τον Ανδριακό και να μειώσει τη διαφορά από την τρίτη στη βαθμολογία Άνω Μερά. Η ομάδα της Μυκόνου έχει 12 βαθμούς και έχει τεράστιο πλεονέκτημα για την τρίτη θέση. Ο Πάγος αν και είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης για να καταφέρει να περάσει θέλει δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια που ακολουθούν, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Τίποτα δεν είναι στο δικό του χέρι, μιας και έχει βαθμολογική διαφορά από τις άλλες δύο ομάδες. Την ερχόμενη αγωνιστική ο Πάγος θα ταξιδέψει στην Άνδρο για τον... ζωής ή θανάτου, αφού αν καταφέρει να φύγει με το τρίποντο στις αποσκευές τότε θα έχει μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει την τρίτη θέση στο τελευταίο του ματς στη Σύρο.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ο Πάγος... πλήρωσε το κακό ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Η ομάδα της Σύρου αν και ήταν μπροστά με 1-0 χάρη στο τέρμα που είχε σημειώσει ο Παράβαλος στο 28', ο Ράγια στο 46' και ο Τσάλμας στο 52' ανέτρεψαν την εις βάρος κατάσταση της Μυκόνου.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, αφού υπήρχαν λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους όμως να πατούν καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να γνωρίζουν τη ζητούν από το παιχνίδι. Οι Συριανοί αν και... καιγόντουσαν για τη νίκη δεν ήταν καλοί και μοιραία γνώρισαν την ήττα από την καλύτερη στα... σημεία Μύκονο.

 

Το φιλμ του αγώνα

3' άουτ πέρασε το σουτ που επιχείρησε εκτός της μεγάλης περιοχής του Λοΐσιου ο Denis.

5' Ο Ξένος προσπάθησε να γυρίσεις στο χώρο του πέναλτι από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, όμως την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Πάγου την τελευταία στιγμή έδιωξαν σε κόρνερ.

6' άουτ πέρασε το σουτ του Καρνέζη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

11' ο Ξένος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως ο Λοΐσιος ήταν σε καλή θέση και εύκολα απέκρουσε τη μπάλα.

15' ο Μωησύδης με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λοΐσιου κι αυτή ήταν η πρώτη καλή στιγμή μπροστά στις δύο εστίες.

19' άουτ πέρασε το σουτ του Μωησύδη.

23' Ο Λοΐσιος κινήθηκε γρήγορα προς την πορεία της μπάλας, πριν ο Μωησύδης προλάβει να κάνει σουτ προς το τέρμα του Πάγου.

24' ο Πάπιτσης πέρασε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τα δεξιά, όμως δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε καθώς αν και μόνος έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο Πάγος στην φάση αυτή θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ.

28' ο Παράβαλος με κοντινό πλασέ έπειτα την αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή της Μυκόνου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαββόπολου και ο Πάγος με τον τρόπο αυτόν άνοιξε το σκορ, ένα γκολ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

32' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Μαραγκού στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο κ. Δεληγιάννης διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

37' ο Σαββαόπουλος δεν αιφνιδιάστηκε στην κεφαλιά του Παράβαλου και κράτησε την ομάδα του μέσα στο... παιχνίδι.

46' η μπάλα έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι στον Πάγο και στον Λοΐσιο, αφού μετά από μία άσχημη σέντρα του Ράγια προς την περιοχή, αυτή πήρε πολύ ύψος και στο κατέβασμά της κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

53' ο Τσάλμας εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των παικτών του Ηλία Ξενικάκη και έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Λοΐσιου για την ολική ανατροπή της Μυκόνου σε μόλις 7 λεπτά στο δεύτερο μέρος.

59' στα χέρια του Σαββόπουλου σταμάτησε η μπάλα στο σουτ του Λ. Πρίντεζη.

61' Μπάμπακαρ με σουτ προσπάθησε να νικήσει και πάλι τον Λοΐσιο, όμως αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας του Πάγου απέκρουσε.

77' ο σκόρερ του δευτέρου τέρματος της Μυκόνου με σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω στον Λοΐσιο.

84' ο Σαββόπουλος απέκρουσε το σουτ του Τρόκα.

91' τεράστια ευκαιρία για τον Πάγο στο σουτ του Αντώνη Μαραγκού, η μπάλα σταμάτησε το οριζόντιο δοκάρι του Σαββόπουλου.