Η ομάδα της Σύρου επικράτησε με 4-1 της Άνω Μερά και πλέον θα παίξει στον τελικό με την Μύκονο για την πρώτη θέση

Ο Α.Ο. Σύρου... ζέστανε τον κόσμο του

Με εντυπωσιακή νίκη έκλεισε το 2015 ο Α.Ο. Σύρου, αφού επικράτησε της Άνω Μεράς στο γήπεδο της Άνω Σύρου με 4-1. Η ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη ίσως να πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση, αφού κυριάρχησε μέσα στο ματς, δεν έδωσε καμία ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι. Οι Συριανοί ικανοποίησαν τους λιγοστούς - είναι αλήθεια - φιλάθλους που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου της Άνω Σύρου, καθώς σημείωσαν 4 τέρματα κι έχασαν τουλάχιστον άλλες τόσες ευκαιρίες για γκολ και το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Από εκεί και πέρα ο Α.Ο. Σύρου με τη νίκη του αυτή θα περιμένει τη νέα... χρονιά για να αγωνισθεί με τον Α.Ο. Μυκόνου και ο νικητής θα πάρει το έπαθλο της πρώτης θέσης και θα ξεκινήσει τη δεύτερη φάση με το +3. Το παιχνίδι με την Μύκονο δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχής τους στην επόμενη φάση και το ενδιαφέρον στρέφεται καθαρά και μόνο ποια ομάδα θα τερματίσει πρώτη.

Ακούγονται πολλά... πρέπει να περιμένουμε

Το παιχνίδι με την Άνω Μερά ήταν το τελευταίο για το 2015 και η ομάδα της Σύρου θα έχει την ευκαιρία να πάρει κάποιες ανάσες, αλλά και να σχεδιάσει το υπόλοιπο της σεζόν αφού ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Ήδη κάποια πράγματα έχουν διαρρεύσει στα ποδοσφαιρικά στέκια του νησιού και μιλούν για αποχωρήσεις παικτών, αλλά και για κάποιες μεταγραφικές κινήσεις.

Δεν θα αναφερθούμε σε ονόματα, αφού σε ότι κι αν αναφερθείς τώρα ίσως τα δεδομένα να αλλάξουν τις επόμενες ημέρες και ώρες κι έτσι θα πρέπει να περιμένουμε κάτι πιο επίσημο. Σίγουρα όμως θα υπάρχουν αλλαγές και αλλαγές που μπορεί να προκαλέσουν αίσθηση. Από την πλευρά της η διοίκηση της ομάδας έχει βάλει στόχο κάποιους αθλητές που αγωνίζονται σε ομάδες τις Σύρου και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Το φιλμ του αγώνα

2' ο Γατσέλος στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με κεφαλιά νίκησε στον Τζάρβα έπειτα το φάουλ που εκτέλεσε ο Κ. Ρούσσος κι άνοιξε το σκορ για τον Α.Ο. Σύρου.

10' ο Κ. Ρούσσος ωραία βρήκε με κάθετη πάσα τον Καρίμαλη, όμως ο νεαρός καθυστέρησε να κάνει το σουτ και οι αμυντικοί της Άνω Μεράς απομάκρυναν την μπάλα.

13' νέα καλή ευκαιρία για τον Α.Ο. Σύρου με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Ραμπαβίλα που ίσως να βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι στην προσπάθεια του Τζάβρα να απομακρύνει.

14' ο Μπαλόπητας στη συνέχεια της φάσης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο κ. Δεληγιάννης σωστά έδειξε την άσπρη... βούλα.

15' ο φορ των γηπεδούχων νίκησε από τα έντεκα βήματα τον Τζάβρα και έκανε το 2-0 για τον Α.Ο. Σύρου.

22' ο γκολκίπερ της Άνω Μεράς βγήκε και "έκλεψε" την μπουκιά από το... στόμα του Ραμπαβίλα, αφού κατάφερε να διώξει τη μπάλα πριν ο επιθετικός των γηπεδούχων αποκτήσει πλεονέκτημα.

26' άουτ πέρασε το σουτ του Κώτσι από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής.

32' ο Τζάβρας ήταν στην κατάλληλη θέση στο σουτ του Κώτσι και απέκρουσε την μπάλα.

35' άουτ πέρασε η κεφαλιά του Αργύρη Ασημομύτη.

46' ο Νίκος Ασημομύτης μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά και έβαλε ξανά μέσα στο παιχνίδι την Άνω Μερά

52' Ο Κώτσι με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Τζάβρα και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Α.Ο. Σύρου. 3-1.

61' ο Μουράι έχασε μεγάλη ευκαιρία να σημειώσει ακόμη ένα τέρμα για τους Συριανούς.

66' ο Κώτσι βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Ραμπαβίλα και ο δεύτερος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη.

68' νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Συριανούς, αυτή τη φορά ο Abdul δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.

ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης) Συριανός, Καρίμαλης, Βαβουράκης (80΄ Φραγκιάς), Γατσέλος, Μουράι, Μπαλόπιτας, Κώτσης, Ρούσσος, Μουλίδης (78΄Γκούφας), Ραμπαβίλας (76΄Μαραγκός), Αμπντούλ.

Άνω Μερά (Συριανός) Τζάβρας, Κουτσούκος, Δήμα, Τσελάι, Κεραμιδάς, Ασημομύτης Α. (57΄ Μπούμπουρης), Ασημομύτης Ν. (66΄Ραπάι), Μπουσάι, Τουρέ, Γιόγιος, Κουκάς (68΄Δήμας Π.)