"Χρυσό" βαθμό πήρε στη Χίο η ομάδα της Σαντορίνης μετά το 0-0 με τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων

Πήρε το εισιτήριο για τη Γ' Εθνική ο Πανθηραϊκός

Ο Πανθηραϊκός είναι εδώ και μερικές ώρες ομάδα... Γ' Εθνικής, αφού οι πρωταθλητές Κυκλάδων εξασφάλισαν τον "χρυσό" βαθμό που ήθελαν στην Χίο και πλέον το τελευταίο ματς στη Ρόδο έχει χαρακτήρα... φιέστας.

Ποσειδώνας Καρδαμύλων και Πανθηραϊκός έμειναν στο 0-0 μετά από ένα "στείρο" παιχνίδι, αφού σκοπός της ομάδας της Σαντορίνης ήταν να πάρει έστω τον έναν βαθμό που χρειάζονταν ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στη Γ' Εθνική ένα ματς πριν το τέλος της διαδικασίας των μπαράζ. Ο... σκοπός αγιάζει τα μέσα στην προκειμένη περίπτωση αφού ο Πανθηραϊκός έπαιξε για την ισοπαλία και πήρε ουσιαστικά αυτό που ζητούσε εξαρχής. Το ματς αγωνιστικά ήταν μέτριο έως κακό, αφού και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τα... νότα τους κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ευκαιρίες στο ματς. Η μεγαλύτερη στιγμή στο ματς ήταν το δοκάρι του Φύτρου το οποίο κι αυτό ήλθε μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι καλά οργανωμένες άμυνες είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους προς τις αντίπαλες εστίες. Βέβαια τον Πανθηραϊκό ο τρόπος ανάπτυξης των παικτών του Ποσειδώνα δεν τον... χάλασε καθόλου, αφού σκοπός και στόχος στο ματς ήταν η ισοπαλία η οποία ήρθε πιο εύκολα από όσο πίστευαν οι πρωταθλητές Κυκλάδων. Οι γηπεδούχοι για να έχουν ελπίδες ανόδου θα έπρεπε να νικήσουν τον Πανθηραϊκό με σκορ μεγαλύτερο του 2-0 και στη συνέχεια να περιμένει ήττα της ομάδας της Σαντορίνης από τη Ρόδο την τελευταία αγωνιστική. Ένα σενάριο το οποίο εξαρχής δεν πίστευαν οι γηπεδούχοι ότι δεν μπορεί να συμβεί κι έτσι έπαιξαν κι αυτοί για το βαθμό ώστε να φύγουν από τη διαδικασία των μπαράζ με... ψηλά το κεφάλι.

 

Στο Ρόδο η... φιέστα ανόδου

Ο Πανθηραϊκός μετά το εκτός έδρας ματς της Χίου θα ταξιδέψει άμεσα στη Ρόδο για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική. Ένα ματς αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες, αφού τόσο η Ρόδος όσο και ο Πανθηραϊκός πανηγυρίζουν ήδη την άνοδό τους στην Εθνική κατηγορία. Ο Πανθηραϊκός για πρώτη φορά στην ιστορία του θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αφού μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει κάτι, ανάλογο, καθώς η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας της Σαντορίνης ήταν η συμμετοχή του στη Δ' κατηγορία.

 Από εκεί και πέρα η Ρόδος η οποία έχει το απόλυτο στα έως τώρα παιχνίδια που έχει δώσει, θα ολοκληρώσει πρώτη στο όμιλο της προσπάθειά της αφού ήδη μετρά μία νίκη απέναντι στον Πανθηραϊκό με 0-2. Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σημασία και είναι μόνο για το τυπικό της υπόθεσης.

Το φιλμ του αγώνα

10' άουτ πέρασε το πρώτο σουτ της αναμέτρησης. Ο Μελέκος προσπάθησε να πάρει κάτι καλό από την προσπάθειά του αυτή, όμως είδε τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσουκαλά.

18' σε κόρνερ έδιωξε τη μπάλα ο γκολκίπερ του Πανθηραϊκού έπειτα το σουτ του Σταματελόπουλου.

25' άουτ η μπάλα έπειτα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούκα.

35' οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Σταματελόπουλο όμως ο Γιάννης Τσουκαλάς είπε όχι και αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

46' νέα καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μελιτζανή, ο οποίος δεν κατάφερε να μπει στην τροχιά της μπάλας έπειτα το φάουλ του Σταματελόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ρήξη το βάρος τους στην άμυνα, αφού ήθελαν να πάρουν τον "χρυσό βαθμό" που θα τους έστελνε στη Γ' Εθνική κατηγορία.

48' ο Πελάντης είχε μία καλή προσπάθεια προς την εστία του Τσουκαλά, όμως και ο τερματοφύλακας του Πανθηραϊκού δεν είχε πρόβλημα στο να αποκρούσει.

68' ο Αρβανίτης έπεσε μέσα στην περιοχή όμως ο "άρχοντας" του αγώνα διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

75' τρομερή ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό να ανοίξει το σκορ με την απευθείας εκτέλεση του Φύτρου, όμως ο παίκτης της ομάδας της Σαντορίνης στάθηκε άτυχος, αφού είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Μπάχα.

78' νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, καθώς μετά την ατομική προσπάθεια του Βαρούζα ο Ζώνας δεν κατάφερε με διπλή προσπάθεια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάχα, αφού ισάριθμες φορές η μπάλα σταμάτησε σε σώματα παικτών του Ποσειδώνα.

85' σε κόρνερ έδιωξε ο Μπάχας έπειτα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαρούχα.

90+ άουτ πέρασε η κεφαλιά του Λοΐζου.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Ευθυμίου): Μπαχάς, Λοϊζος, Νιάκας (84' Καραμπουρνιώτης), Γαλάνης, Γιοβανάκης, Μελέκος (73' Ντεμίρης), Μελιτζάνης (79' Δημητράκης), Σταματελόπουλος, Πελαντής, Μπακογιώργης, Φεγκουδάκης

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Τσουκαλάς, Νικολάου, Βαρούχας, Μηνδρινός (90' Αγοραστός), Περιάαλης Γ., Λούκα, Φύτρος, Κωλέτσης, Βέρμπης (57' λ.τρ. Αρβανίτης), Γκουτσούλας, Ζώνας (77' Στρατηγάκης).

 

Συγχαρητήρια για Πανθηραϊκό

Ο Πανθηραϊκός πέτυχε τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου στη Γ' Εθνική και μαζί του γιορτάζουν όλες Κυκλάδες.

Πλέον ο Πανθηραϊκός θα μας εκπροσωπήσει στη Γ' Εθνική και το ένα μετά το άλλο τα σωματεία μας εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους με τις ακόλουθες ανακοινώσεις.

 

ΕΠΣ Κυκλαδων

Το Δ.Σ. του Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και τα σωματεία-μέλη εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο σωματείο μας ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Ευχόμαστε και τα άλλα σωματεία μας να κατορθώσουν το ίδιο επίτευγμα σύντομα.

Πανσιφναϊκός

Η Διοίκηση, οι προπονητές όλων των τμημάτων, οι ποδοσφαιριστές μας και σύσσωμο το νησί της Σίφνου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την άνοδο στην Γ' Εθνική της ομάδας του Πανθηραικού. 

Καλή επιτυχία !!!

Για το ΔΣ 

Ατσόνιου Ευαγγελία 

ΑΟ Σύρου 
Α.Ο. Σύρου συγχαίρει θερμά τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλο το επιτελείο του Πανθηραϊκού για την επιτυχία της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα της Σαντορίνης έχει όλες τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις για να εκπροσωπήσει επάξια το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα....
Verte de nuevo σε μεγαλύτερες κατηγορίες!!!!
ΕΚ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ
 

ΠΑΣ Τήνου 
Το Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Σ. Τήνου συγχαίρουν την ομάδα του Πανθηραικου για την άνοδο στην Γ´ Εθνικη κατηγορία και εύχονται ανάλογες επιτυχίες και στην μεγαλύτερη κατηγορία.