Περισσότερα απο650 παιδιά πήραν μέρος στους αγώνες του Πανκυκλαδικού τουρνουά ακαδημιών

Η μεγάλη γιορτή των μικρών ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε!

  • Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2016 - 06:15
  • /   Eνημέρωση: 1 Ιουλ. 2016 - 14:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ολοκληρώθηκε με την τελετή λήξης το 11ο Πανκυκλαδικό τουρνουά ακαδημιών και οι μικροί ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στην βάση τους. Περισσότερα από 650 παιδιά από 15 ακαδημίες από τις Κυκλάδες βρέθηκαν στην Πάρο και έδωσαν τον καλύτερο τους αυτό, απόλαυσαν το παιχνίδι και κέρδισαν πλούσιες εμπειρίες, αφού είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν συνομηλίκους τους από άλλα νησιά. Από την πλευρά τους οι διοργανωτές έδωσαν τον καλύτερό τους αυτό ώστε οι φιλοξενούμενοι, αλλά κα οι αθλητές να νιώσουν άνετα και να έχουν μία ευχάριστη διαμονή στην Πάρο. Σε αθλητικό - αγωνιστικό επίπεδο τα μικρά παιδιά έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αφού οι προπονητές τους είναι καταρτισμένοι και γνώστες των μυστικών του αθλήματος. Οι Κυκλάδες όπως είναι γνωστό έχουν κάνει αρκετά βήματα προόδου καθώς οι ακαδημίες έχουν ανεβάσει το επίπεδο του ποδοσφαίρου, με τα αποτελέσματα να φαίνονται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Άλλωστε δεν είναι τυχαία όλα όσα έχουν πετύχει οι αθλητές του νομούς, καθώς κατά περιόδους βλέπουμε να βγαίνουν νέα ταλέντα τα οποία αποκτούνται από μεγάλες ομάδες της Super League κι όχι μόνο.

Τέλος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ήταν συνδιοργανωτής στην μεγάλη αυτή γιορτή και με δελτίο τύπου αναφέρεται στην εκδήλωση, αλλά και σε όλους όσους προσέφεραν.  

"Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε το 11ο  Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στην Πάρο από τις 25 έως τις 27 Ιουλίου 2016.

Συμμετείχαν 650 παιδία από 15 ομάδες νησιών των Κυκλάδων και όχι μονό, ενώ η παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών και συγκριμένα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, του Νίκου Σπυρόπουλου και του Αντώνη Πετρόπουλου έδωσε μια ξεχωριστή νότα, μέσα από τα μηνύματα που πέρασαν για τη σημασία του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η πολυπληθής συμμέτοχη παιδιών και η άρτια διοργάνωση από μέρους των ΑΟ Πάρου, Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα και Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκού, μας επιβάλλει την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη χρονιά!

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέσω του τμήματος Αθλητισμού, στήριξε έμπρακτα αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια, μέσα από την συνδιοργάνωση του τουρνουά.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Έπαρχος Πάρου Κωνσταντίνος Μπιζάς".