Ο Αμπντούλ Ραζάκ φαίνεται πως παραμένει κάτοικος... Σύρου

Πολύ κοντά στο να παραμείνει

  • Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2016 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 27 Ιουλ. 2016 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Αν και έχει ακουστεί έντονα πως ο Αμπντούλ Ραζάκ θα μετακόμιζε από τη Σύρο στη Μυτιλήνη για λογαριασμό του Αιολικού, τα δεδομένα φαίνεται άλλαξαν και ο παίκτης είναι πολύ κοντά στο να παραμείνει στο συγκρότημα του Γιώργου Ρούσσου. Μία θετική εξέλιξη για τους Συριανούς αφού ο παίκτης είναι εγνωσμένης αξίας και ο νέος τεχνικός ήθελε την παραμονή του στον Α.Ο. Σύρου.

Οι Συριανοί αν και έχουν χτυπήσει αρκετές... πόρτες, ακόμη σε πολλές περιπτώσεις είναι στην αναμονή, καθώς οι παίκτες στους οποίους έχουν κάνει πρόταση συνεργασίας δεν έχουν απαντήσει. Το τεχνικό επιτελείο (Γιώργος Ρούσσος και Μάκης Βαρθαλίτης) δουλεύουν πυρετωδώς όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αφού θέλουν να κλείσουν όλες τις... τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας ώστε τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Α.Ο. Σύρου να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει μία υψηλή θέση στο πρωτάθλημα.   

Τέλος, όσον αναφορά τις περιπτώσεις των Κώστα Σκούπρα και Νίκο Στρατηγάκη,  ο πρώτος δεν έχει ακόμη απαντήσει και ο δεύτερος ήταν αρνητικός. Ο νεαρός αμυντικός αποφάσισε να μετακομίσει στην Κρήτη και στην πρώην του ομάδα τα Ζωνιανά.