Η ομάδα της Σαντορίνης με τις μεταγραφές τις προσπαθεί να βάλει τις βάσεις για μία καλή και πετυχημένη σεζόν

Στην Λάβα ο Γιώργος Κελίδης

  • Παρασκευή, 29 Ιουλίου, 2016 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 29 Ιουλ. 2016 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Γιώργος Κελίδης έπειτα από 14 χρόνια συνεχής παρουσία στην ομάδα του Πανθηραϊκού... αλλάζει στρατόπεδο και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά τα χρώματα της Λάβας Εμπορείου. Η ομάδα της Σαντορίνης που αγωνίζεται στην Β' κατηγορία Κυκλάδων δυναμώνει ακόμη περισσότερο, αφού στο ρόστερ της προσθέτει έναν παίκτη με πολύ μεγάλη εμπειρία.

Οι ανακοινώσεις παικτών από την πλευρά της Λάβας έχουν αυξηθεί, αφού οι διοικούντες θέλουν αυτό το καλοκαίρι η ομάδα τους να δυναμώσει και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α' κατηγορία Κυκλάδων. Μην ξεχνάμε πως πριν από μερικά εικοσιτετράωρα είχε ανακοινωθεί και ο Άρης Ντεκίδης από την διοίκηση της Λάβας.

Ο νεοαποκτηθείς αθλητής υπέγραψε στη νέα του ομάδα, παρουσία των Μανόλη Νομικού και Γιώργου Στεφανάκη που μαζί με τον Δημήτρη Φουστέρη (Τζανετή) αποτελούν την Επιτροπή Μεταγραφών της Λάβας.
Ο 29χρονος Επιθετικός Γιώργος Κελίδης είναι γνωστός σε όλους, καθώς αποτελούσε μέλος της ομάδας του Πανθηραϊκού από το 2002 μέχρι και το 2016, έχοντας στο ενεργητικό του εκατοντάδες εμφανίσεις και δεκάδες γκολ στα γήπεδα των Κυκλάδων.
Αμέσως μετά την υπογραφή του στη νέα του ομάδα, ο Γιώργος Κελίδης δήλωσε την ικανοποίηση του, ενώ δεν ξέχασε και τον Πανθηραϊκό: ''Μετά τον Πανθηραϊκό που άλλαξε τον στόχο του αποφάσισα να έρθω σε μία ομάδα που έχει σωστό σχεδιασμό και διοίκηση με όρεξη για διάκριση. Οι άνθρωποι της Λάβας μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι με θέλουν και εύχομαι από την πλευρά μου να έχουμε μία καλή χρονιά. Τέλος ευχαριστώ τον Πανθηραϊκό, την διοίκηση, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου για τα όσα περάσαμε και ειδικά την διοίκηση με τον τρόπο που χειρίστηκε την μεταγραφή μου''.