Αρχή... και για τη Μύκονο

  • Τετάρτη, 24 Αυγούστου, 2016 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 24 Αυγ. 2016 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη ξεκίνησε την προετοιμασία, όμως η αρχή... έγινε μακριά από το γήπεδο του Κόρφου, καθώς εκεί θα ξεκινήσουν τα έργα βελτίωσης και αλλαγής του τεχνικού χλοοτάπητα. Η Μύκονος με καθαρό πλέον στόχο ξεκινά την προετοιμασία της ώστε να δημιουργήσει τις βάσεις για μία καλή και πετυχημένη σεζόν. Οι άνθρωποι της Μυκόνου θέλουν να δουν την ομάδα πρωταθλήτρια και μετά από ένα μικρό... διάλειμμα να  επιστρέψει σε Εθνική κατηγορία. Η χρονιά άλλωστε κλείνει με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και δεν θα χρειαστεί ο πρωταθλητής να δώσει επιπλέον αγώνες όπως άλλωστε έκαναν τα προηγούμενα χρόνια τα σωματεία που κατακτούσαν τον τίτλο.Σ τέλιος Σερέπας, Γιώργος Βακβουτσής, Μανώλης Μουλίδης, Κώστας Τριανταφύλης και ο τερματοφύλακας Γιάννης Δελληγιώργου, είναι τα νέα αποκτήματα της ομάδας και έδωσαν κανονικά το παρών σε αυτή την πρώτη, από όπου έλειπε ο Αλεξανδρόπουλος που θα ενσωματωθεί κανονικά τις επόμενες ημέρες.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ο τεχνικός της ομάδας της Μυκόνου εκτίμησε το ταλέντο του νεαρού Μουλίδη και είπε το... ναι για την απόκτησή του. Ο νεαρός Μουλίδης έχει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα  των Κυκλάδων, αφού έχει αρκετά λεπτά συμμετοχής τόσο με τον Α.Ο. Σύρου όσο και με τον Αίαντα.

Από εκεί και περά, όπως όλα δείχνουν η Μύκονος δεν έχει κλείσει τις μεταγραφικές κινήσεις της καθώς αναζητούνται ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα, ώστε να εμφανιστεί στο πρωτάθλημα πιο ενισχυμένη και έτοιμη για τη διεκδίκηση του τίτλου.