Την πρώτη της ήττα γνώρισε η ομάδα της Σύρου στη Μύκονο

Με ψυχή η Άνω Μερά, 3-1 τον Α.Ο. Σύρου

  • Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2016 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 28 Νοε. 2016 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων γνώρισε η ομάδα της Σύρου καθώς ηττήθηκε με 3-1 από την Άνω Μερά. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλεύτηκαν το άσχημα ξεκίνημα της ομάδας της Συρου και σε διάστημα μισής ώρας είχαν κάνει το 2-0. Αρχικά οι Μυκονιάτες είχαν ανοίξει το σκορ στο 2’ με τον Κολιόπουλο και πατούσαν καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από την πλευρά τους οι Συριανοί πίστεψαν ότι εύκολα – δύσκολα θα έπαιρναν το ματς με τη φανέλα, όμως οι γηπεδούχοι είχαν αντίθετη άποψη και έδειξαν στο συγκρότημα των Ρούσσου – Βαρθαλίτη πως αν δεν παίξουν δεν κερδίζουν. Πλέον το πρωτάθλημα... άνοιξε και για τις άλλες ομάδες, αφού ο Α.Ο. Σύρου γνώρισε μετά από επτά σερί νίκες την πρώτη του ήττα.

 

Το φιλμ του αγώνα

2’ ο Κολιόπουλος με σουτ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Βαμβακούρη και άνοιξε το σκορ για την Άνω Μερά (1-0).

6’ άουτ πέρασε το σουτ του Γιόγιου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

7’ πολύ καλή στιγμή για την ομάδα της Μυκόνου από τον Μήτσικα.

16’ σουτ του Μανουδάκη, εύκολα ο Καρανάσος.

24’ ο κ. Ρούσσος μετά την υπόδειξη του κ. Αρμακόλα (σωστά) υπέδειξε την παράβαση μέσα στην περιοχή στο χέρι αμυντικού της Άνω Μεράς. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ραμπαβίλας, ο οποίος πέταξε το πέναλτι άουτ.

29’ ο Κολιόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε για δεύτερη φορά (2-0) τον Βαμβακούρη.

35’ ο Μίρτσα εκτέλεσε ωραία το κόρνερ, η μπάλα αρχικά πέρασε από όλους με τον φορ της ομάδας να πιάνει ένα κακό σουτ που δεν δυσκόλεψε τον Καρανάσο να αποκρούσει.

40’ Ο Τζωρτανίδης έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Λούσσα ο Καρανάσος έκανε άστοχη έξοδος, όμως το σουτ του νεαρού δεν ήταν καλό κι έδιωξε τη μπάλα.

51’ ο Μήτσικας πήρε την επαναφορά στην ασταθή απόκρουση του Βαμαβκούρη στο σουτ του Παστελόπουλου και με πλασέ έγραψε το 3-0.

56’ ο Μίρτσα εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του σε πλεονεκτική θέση. Η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.

59’ ο Ραμπαβίλας πήρε την επαναφορά της μπάλας έπειτα το σουτ του Κώτση και με πλασέ μείωσε σε 1-3 για την ομάδα της Σύρου.

75’ τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Αραπίτσα. Ο Βαμβακούρης με το χέρι έδιωξε τη μπάλα μακριά.

77’ ο Αργυρός αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινα κάρτα του κ. Ρούσσου σε σκληρό μαρκάρισμα το χώρο του κέντρου κι άφησε την ομάδα του μα παίκτη λιγότερο.

81’ στα χέρια του Καρανάσου η μπάλα έπειτα το φάουλ του Μουράι.

86’ ο Χούρος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Καρανάσο, όμως το σουτ του πέρασε δίπλα και ψηλά από το δεξί κάθετο δοκάρι του τέρματος της Άνω Μεράς.