Έκοψε την πίτα του ο Α.Ο. Σύρου παρουσία κόσμου και τοπικών φορέων

Με ευχή... την άνοδο στη Γ' Εθνική

  • Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, 2017 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 16 Ιαν. 2017 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την καθιερωμένη του πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκαψε το Α.Ο. Σύρου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης. Στην εκδήλωση της ομάδας της Σύρου βρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, αρκετοί φίλοι, αλλά φορείς του τόπου. Επίσης, με την παρουσία τους στην κοπή της πίτας οι δύο εκκλησίες με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεο Β' και τον επίσκοπο της καθολικής εκκλησίας κ.κ. Πέτρο Στεφάνου, έδειξαν πως είναι κοντά στον αθλητισμό, κοντά στη νεολαία της Σύρου, αλλά και γενικότερα ων νησιών των Κυκλάδων. Η ατμόσφαιρα όπως ήταν αναμενόμενο ήταν γιορτινή όχι μόνο λόγω της εκδήλωσης αλλά και για την καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων. Ο Α.Ο. Σύρου όχι μόνο είναι μέσα και στους δύο στόχους που έθεσε εξαρχής με την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και βρίσκεται πολύ κοντά αφού έχει τον πρώτο λόγο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα τον οδηγήσει μετά από πολλά χρόνια σε εθνική κατηγορία. Στην περίπτωση αυτή μπορούμε να "κλέψουμε" την έκφραση άλλης ομάδας και να πούμε ότι το... Θηρίο επιστρέφει.

Τώρα όσον αφορά την εορταστική εκδήλωση, την πίτα ευλόγησαν τόσο ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου κ.κ. Δωρόθεος όσο και ο επίσκοπος των καθολικών κ.κ. Πέτρος Στεφάνου, όπου στη συνέχεια και ο δύο ευχήθηκαν μία καλή χρονιά με υγεία, αλλά και ευόδωση των  στόχων. Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και οι ευχές όσων πήραν στη συνέχεια τον λόγο.

Τέλος, εκτός από την κοπή της πίτας η διοίκηση της ομάδας της Σύρου θέλησε να τιμήσει και κάποιους ανθρώπους που είναι δίπλα στο σωματείο όλο αυτό το διάστημα και τονώνει τις προσπάθειες της για πρωταθλητισμό του Α.Ο. Σύρου. Χαρακτηριστικά η Έπαρχος Σαντορίνης κ. Θεώνη Λειβαδάρου είπε: "Ευχαριστώ τον Α.Ο. Σύρου για την τιμή που μου έκανε να με βραβεύσει για την συνεισφορά μου στον αθλητισμό. Όπως είναι γνωστό ο αθλητισμός μας ενώνει όλους. Ακόμη κι ας είναι Έπαρχος Π.Ε. Θήρας θα αγωνίζομαι και θα προσπαθώ για όλους τους αθλητικούς συλλόγους των Κυκλάδων".