Ο Πανθηραϊκός… πέταξε την ευκαιρία να ανέβει ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία αφού ηττήθηκε με 0-2 από την ομάδα της Ρόδου

Το… έχασε από τον Ιάλυσο

  • Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, 2017 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 14 Φεβ. 2017 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Πανθηραϊκός δεν κατάφερε να… διπλαρώσει τις νίκες του και να εκμεταλλευτεί την νίκη ψυχολογίας επί του Ιωνικού, καθώς ηττήθηκε στην Σαντορίνη από τον Ιάλυσο με 0-2. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα δύο… δώρα των γηπεδούχων και πήραν μία σπουδαία νίκη που τους έφερε μόνους στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη ο Πανθηραϊκός έμεινε στους 19 και βρέθηκαν πίσω με δύο πόντους από την ομάδα της Ρόδου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα της αναμέτρησης, ο δυνατός άνεμος έπαιξε το δικό του… παιχνίδι, αφού δυσκόλεψε σε αφάνταστο σημείο τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, που αν και ήθελαν να αποδώσουν καλύτερα δεν μπορούσαν. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα… δώρα των γηπεδούχων που έδωσαν στο δικαίωμα στους Ροδίτες να προηγηθούν μόλις στο 3΄μετά από ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ του Πανθηραϊκού. Μετά από λάθος στον χώρο του κέντρου προήλθε και το δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους. Από εκεί και πέρα οι Κυκλαδίτες όσο κι αν προσπαθούσαν έπεφταν πάνω στην πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενουμένων.

 

Το φιλμ του αγώνα

3΄στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν με το καλύτερο τρόπο το λάθος της άμυνας του Πανθηραϊκού κι άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα ο Ζώντος δεν έδιωξε όπως θα έπρεπε και ο Δελαπόρτας με κόντρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της Σαντορίνης.

14΄άουτ πέρασε στο σουτ του Ζώνα από πλεονεκτική θέση.

23’ χωρίς καμία τύχη το σουτ του Μπακάλη, όπου η μπάλα πέρασε αρκετά μακριά από την εστία.

31΄ο Λούκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι της ομάδας της Ρόδου.

45΄Λάθος στον χώρο του κέντρου από τους παίκτες του Πανθηραϊκού, ο Μπαρόζο βρέθηκε σε θέσης βολής και νίκησε τον Ζώντο. Οι γηπεδούχοι στην φάση αυτή φωνάζουν για… οφσάιντ.

47΄ο Χειμωνέτος έδιωξε τη μπάλα μακριά στο γέμισμα του Ζώνα.

55΄νέο γύρισμα από τον φορ της ομάδας, όμως την τελευταία στιγμή οι φιλοξενούμενοι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα μακριά.

58΄ τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους να μειώσουν το σκορ με τον Κορτσινίδη, ο Αρχοντάκης πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος του Χειωμέτου την έδιωξε μακριά.

62΄κανείς παίκτης του Πανθηραϊκού δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας στο γέμισμα του Λαζαρίδη μέσα στην μεγάλη περιοχή του Ιάλυσου.

67΄ο Ζώντος χωρίς πρόβλημα απέκρουσε το σουτ του Παφιάκη.

68΄άουτ πέρασε το σουτ του Λαζαρίδη από πλεονεκτική θέση.

92΄τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Ζώνα που δεν κατάφερε να νικήσει σε εξ επαφής σουτ τον Χειμωνέτο.  

 

Πανθηραϊκός – Ιάλυσος 0-2

 

Πανθηραϊκός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Λούκα (80′ Παπίτσας), Μπομπονάκης, Μπακάλης, Φύτρος (69′ Σαββιδης), Λαζαρίδης, Ζώνας, Γιόνδης, Κρίτσας (46′ Περιάλης).

Ιάλυσος (Μάρκος Στεφανίδης): Χειμωνέττος, Αχειμαστος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Παφιάκης, Σπάρταλης (78′ Κρεκούκιας), Χατζηφούντας, Δελαπόρτας (60′ Παπασπύρος), Ρίκκα, Μπαρόζο (73′ Αλιατίδης), Καρπαθάκης.

 

4ος όμιλος

Ερμής Ζωνιανών-ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 0-3
Ρόδος-Προοδευτική 0-1  
Εθνικός-Ηλυσιακός 2-0  
Ατσαλένιος-Θύελλα Ραφήνας 3-0  
Τριγλία Ραφήνας-Εργοτέλης 2-2  
Ιωνικός-Κηφισιά 2-1  
Πανθηραϊκός-Ιάλυσος 0-2

Ρεπό: Άγιος Ιερόθεος