Για ιερό σκοπό αγωνίζονται Βετεράνοι του Α.Ο. Σύρου και της Πάρου

  • Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 2017 - 06:23
  • /   Eνημέρωση: 16 Φεβ. 2017 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Για ακόμη μία φορά ο αθλητισμός δείχνει το καλό του πρόσωπο αφού οι Παλαίμαχοι του Α.Ο. Σύρου θα υποδεχτούν τους αντίστοιχους της Πάρου σε ένα ματς καθαρά φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Οι δύο ομάδες βετεράνων θα ενώσουν τις... δυνάμεις τους για ιερό καθαρά σκοπό, αφού ένα μικρό παιδί έχει την ανάγκη μας. Το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Άνω Σύρου την Κυριακή στις 18:30 το απόγευμα και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές καλούν όλο το φίλαθλο κοινό να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια που κάνουν. Η Σύρος έχει αποδείξει πάμπολλες φορές ότι στηρίζει τέτοιες προσπάθειες, με τη διαφορά πως η φιλική αναμέτρησης της Κυριακής είναι για ένα μικρό παιδί που έχει την ανάγκη μας.  

 

Συνδιοργανωτής θα είναι και ο Σύλλογος Γυναικών Σύρου, που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Ένα μικρό παιδί έχει ανάγκη τη βοήθεια μας. Μια Συριανή οικογένεια εδώ και αρκετό καιρό ζει μέσα σε ένα Νοσοκομείο δίπλα στο μικρό παιδί τους που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε αγοράζοντας ένα εισιτήριο αξίας 1 € για τον Φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που διοργανώνουν οι Παλαίμαχοι Α.Ο Σύρου.

Ο Σύλλογος Γυναικών Σύρου έχει στη διάθεση του εισιτήρια, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα μέλη του Διοικητικού. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6988282053 η με προσωπικό μήνυμα".