Η Μύκονος επικράτησε με 2-0 της Λάβας Εμπορίου και έβαλε… φρένο για τίτλο στην ομάδα της Σαντορίνης

Ο Α.Ο. Μυκόνου έπαιξε για την ιστορία του

  • Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, 2017 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 21 Φεβ. 2017 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Μύκονος μετά από δύο διαδοχικές… τεσσάρες (σε κύπελλο και πρωτάθλημα) επέστρεψε στις νίκες και ταυτόχρονα έβαλε… φρένο στα όνειρα της Λάβας για πρωτάθλημα. Η ομάδα από το νησί των «ανέμων» επικράτησε με 2-0 της Λάβας Εμπορείου και ταυτόχρονα έδωσε τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα στον Α.Ο. Σύρου, που παρά το δικό του ρεπό ήταν ο κερδισμένος της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν στο γήπεδο του Κόρφου το μέλλον τους στο πρωτάθλημα μιας και είχαν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά στους τέσσερις πόντους, όπου όπως αναφέρουμε παραπάνω η ομάδα της Σύρου είχε ρεπό, όμως ο ψυχωμένος Α.Ο. Μυκόνου, που έπαιξε για την ιστορία του και μόνο επικράτησε με 2-0 και ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Θεόφιλος Παχατουρίδης από την πλευρά του κατά τη διάρκεια του ματς έδωσε σε νεαρούς την ευκαιρία να αγωνισθούν και να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αφού το παιχνίδι μετά και το γκολ του Σερέπα είχε κριθεί. Ο τεχνικός της Μυκόνου βέβαια πριν ξεκινήσει το ματς είχε να διαχειριστεί τις απουσίες των Καρατσά και Αρυγρίου, όμως οι παίκτες που τους αντικατέστησαν τα πήγαν περίφημα.

Την πήρε ο… άνεμος

Η Λάβα από την πλευρά της είχε την ευκαιρία να μειώσει στους τέσσερις πόντους – όπως αναφέρουμε και παραπάνω – καθώς ο Α.Ο. Σύρου που βρίσκεται στη πρώτη θέση είχε ρεπό. Οι επτά βαθμοί της διαφοράς παρέμειναν και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα της Σαντορίνης, αφού στα τελευταία τέσσερα ματς το συγκρότημα των Ρούσσου – Βαρθαλίτη θα πρέπει να στραβοπατήσει τρεις φορές.

Το αγωνιστικό μέρος

Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα αφού το πρώτο ημίχρονο ήταν ποιοτικά μέτριο έως κακό, με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στα μετόπισθεν κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν κενοί διάδρομοι προς τις εστίες των Παππά και Τσουκαλά. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε, αφού και τα δύο σωματεία βγήκαν μπροστά για να πετύχουν το γκολ. Ο ρυθμός ήταν πιο γρήγορος, αλλά και οι ευκαιρίες περισσότερες. Η Μύκονος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 54΄με τον Χιλάι, αφού ο Τσουκαλάς δεν κατάφερε να αποκρούσει σταθερά το σουτ του Σερέπα. Από το σημείο αυτό κι έπειτα οι γηπεδούχοι ανέβασαν ακόμη περισσότερο την πίεσή τους και κλείδωσαν τη νίκη στο 76΄με τον Ράγια. Ο νεαρός αθλητής έφυγε γρήγορα στην κόντρα μετά από φάουλ της Λάβας κι έδωσε τη σπουδαία αυτή νίκη στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι αν και προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς, καθώς η Μύκονος διαθέτει και εμπειρία και παίκτες με ποιότητα, αλλά και γνωρίζει πολύ καλά να διαχειρίζεται τα ματς όταν προηγηθεί.

Το φιλμ του αγώνα

19΄ ο Χιλάι έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια έφερε τη μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή της Λάβας, όμως το σουτ του Μπαλλή σταμάτησε σε σώματα αμυντικών.

20΄ ο Κουκούλης με δυνατό σουτ απάντησε στην… ευκαιρία των γηπεδούχων, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το τέρμα του Παππά.

25΄ ο Σερέπας μετά από εκτέλεση φάουλ έφερε τη μπάλα επικίνδυνα μέσα στην περιοχή του Τσουκλά, όμως κανείς παίκτης της Μυκόνου δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα της Λάβας. Στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, καθώς στο σουτ του Κουκούλη σταμάτησε πάνω στον Παππά.

29΄ο Γατσέλος με δυνατό πλάγιο έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Μυκόνου, όμως οι αμυντικοί πρόλαβαν κι έδιωξαν.

32΄ο Χιλάι αν και βρέθηκε μέσα στην περιοχή μόνος του, το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό και η μπάλα πέρασε άουτ.

37΄άουτ πέρασε το σουτ του Παραλίκη, μετά από εκτέλεση φάουλ.

47΄ο Ντεκίδης μετά από ατομική ενέργεια βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως που επιχείρησε η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα και κατέληξε άουτ.

50΄οι γηπεδούχοι έχουν μάθει να παίζουν όσο κανείς με τον αέρα, αφού ο Παππάς με τα χέρια έβγαλε σχεδόν μόνο του τον Σερέπα, όμως ο Κολιούσης πρόλαβε κι έδιωξε την τελευταία στιγμή.

54΄ ο Χιλάι πήρε την επαναφορά της μπάλας έπειτα το σουτ του Σερέπα και την ασταθή απόκρουση του Τσουκαλά και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της Λάβας. Με τον τρόπο αυτόν η ομάδα της Μυκόνου άνοιξε το σκορ και το… δρόμο για τη νίκη (1-0).

62΄ο Ντεκίδης έφυγε στην κόντρα όμως ο Παππάς πρόλαβε τον παίκτης της Λάβας και κράτησε το υπέρ σκορ της ομάδας του.

68΄ο Ράγια μετά την εκτέλεση φάουλ από την Λάβα, βγήκε στην κόντρα επίθεση, όμως ο Τσουκαλάς με την εμπειρία του μάζεψε τη μπάλα.

75΄ο Μπομπάι έχασε μία καλή ευκαιρία για το 2-0, όμως η μπάλα στο σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

76΄ο Σερέπας μετά την πάσα – ασίστ του Χιλάι νίκησε τον Τσουκαλά για να διαμορφώσει το τελικό 2-0, μιας και μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι.

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Παππάς, Μύρτινας, Παπαδόπουλος (71’ Μπομπάι), Ράγια Χ. (88’ Πλάκα), Τόμπρος, Μπαλλής, Βαρουξής (81’ Πατσάνι), Αμπαδίνης, Χιλάι, Αλεξανδρόπουλο, Σερέπας

Λάβα Εμπορείου (Κατζέλης): Τσουκαλάς, Βλαβιανός, Κουκούλης (57’Σελιστάι), Κολιούσης, Νικολάου, Γατσέλος, Παναγιωτίδης, Κωνσταντίνου, Στρατηγάκης, Παραλίκης (81’ Κελίδης)Ντεκίδης 

 

 

 

Νίκησε και μείωσε τη διαφορά

Η Άνω Μέρα ήταν η μεγάλη νικήτρια τόσο της αγωνιστικής, αλλά και της αναμέτρησης με τον Α.Ο. Πάρου στο γήπεδο της Παροικιάς. Οι Μυκονιάτες χάρη στα δύο τέρματα που σημείωσε στο δεύτερο μέρος ο Παστελόπουλος, κατάφερε να πάρει το τρίποντο και ταυτόχρονα να μειώσει στους έξι τη διαφορά με τον πρωτοπόρο Α.Ο. Σύρου. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, αφού και οι δύο ομάδες ιδιαίτερα στο πρώτου ημίχρονο έφταναν με δυσκολία στα αντίπαλα καρέ. Τρείς είναι μόνο οι καλές στιγμές που μπορεί να θυμόμαστε απ’ αυτήν την αναμέτρηση στο πρώτο μέρος. Αρχικά στο 10΄ο Θεοχάρης είχε ένα σουτ άουτ, από πλεονεκτική θέση και την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Αρκουλή μέσα από την μεγάλη περιοχή. Στο 35΄οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-1 με τον Θεοχάρη να στέκεται άτυχος στο σουτ που επιχείρησε, αφού είδε τη μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι του Βασιλάρη και στη συνέχεια ο γκολκίπερ της Πάρου απόκρουσε το σουτ του Παστελόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα ήταν βελτιωμένη και σ’ αυτό βέβαια βοήθησε και το γκολ που σημείωσε ο Παστελόπουλος στο 59΄με το ψύχραιμο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο ίδιος παίκτης σε διάστημα δύο λεπτών είχε ακόμη μία καλή ευκαιρία κι ένα γκολ. Αρχικά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ στο 60΄και στο 61΄διαμόρωσε το τελικό 2-0 μετά από μία σέντρα – σουτ που έβγαλε από το αριστερά της περιοχής του Βασιλάρη. Τέλος, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες, αφού ο Χατζία στο 65΄αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινα κάρτα και πήρε άμεσα το δρόμο για τα αποδυτήρια, ενώ ο Βασιλάρης σε προσπάθειά του να μη δεχθεί γκολ βρήκε τη μπάλα με το χέρι στο 71΄και ο ρέφερι έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Το 0-2 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, παρά την αριθμητική υπεροχή της Άνω Μεράς, αλλά και τις ευκαιρίες που δημιούργησε προς το τέλος του ματς.

 

 

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Βασιλάρης, Παπαθεοδώρου ( 10' λ.τ. Φραντζεσκάκης), Πρίνα ( 71' Κρώνης), Σκιαδάς, Τσούκε, 

Χατζία, Αρκουλής, Σένκα, Σωτηρόπουλος ( 71' Τετάου), Γιαννούλης, Γιουρτζίδης.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Τζιόβας): Τζάβρας, Μπούμπουρης, Θεοδώρου, Θεοχάρης ( 85' Κουκάς), Χαντζάκος, Καρίμαλης ( 57' Δήμας Π., Καρφαρίδας, Παστελλόπουλος, Γιόγιος, Κολιόπουλος ( 75' Τουρέ).

 

 

Στον Πανναξιακό το ντέρμπι της Νάξου

 

Ο Πανναξιακός ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι του νησιού, αφού επικράτησε με 0-1 του Φιλωτί σε ένα ματς που τα είχε… ΟΛΑ.

Το… μενού του αγώνα περιελάμβανε ένα γκολ, τρεις αποβολές και μία αλλαγή πλευρών των βοηθών του διαιτητή, αφού μετά από κάποια «γαλλικά» σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από το γειτονικό νησί, η Ψαρρά άλλαξε θέση για να «σώσει» τον Βάιλα. Όλα αυτά βέβαια ελπίζουμε να αναφέρονται στο φύλλο αγώνα για να παρθούν οι αποφάσεις από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων. Πάμε όμως να δούμε τι έγινε σε αγωνιστικό επίπεδο, αφού το Πειθαρχικό είναι αρμοδιότητα άλλων. Το ματς ήταν ποιοτικά μέτριο και στα δύο ημίχρονα, αφού οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Οι δύο ομάδες προσπαθήσουν να παίξουν κυρίως για το γόητρό τους, μιας και η χρονιά ήταν χαμένη. Στο 48΄είχαμε μία καλή ευκαιρία από πλευράς Πανναξιακού, με την ομάδα του κ. Προμπονά να έχει δοκάρι μετά την προσπάθεια του Παπανικολάου και την εκτέλεση φάουλ του Πολυκρέτη.

Στο 55΄είχαμε τις δύο από τις τρεις αποβολές, αφού μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Κουφόπουλου πάνω στον πρώην συμπαίκτη του τον Σταματίου ο «άρχοντας» του αγώνα έδειξε την κόκκινη κάρτα και στους δύο, αφού αντάλλαξαν ενδιάμεσα και κάποια… διακοσμητικά επίθετα. Στο 71΄ο Πολυκρέτης… λύτρωσε τον Πανναξιακό σε προσπάθειά του έξω από τη μεγάλη περιοχή (0-1).

Τέλος, την κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο σκόρερ της αναμέτρησης Μανώλης πολυκρέτης, αφού μετά από σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μακρυμανώλη.

 

 

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μιχαήλοβιτς): Ξένος, Κουφόπουλος, Σαντέ, Ρεγγινίδης, Περιάλης (67’ Καράι), Μπονιάκος, Ζούλης (89΄Μουστάκης Δ.), Ευριπιώτης, Νταής, Κοττάκης, Μακρυμανόλης (λ.τ. 84’ Μπόσκου).

Πανναξιακός (Προμπονάς): Βασιλάκης, Λίκα (89’ Ντάσιος), Ανεβλαβής, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Σέμε, Βιλαντώνης (95’ Χαμηλοθώρης), Κωτσαρής, Σταματίου, Πολυκρέτης, Βαθρακοκοίλης.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
(14η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

1.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ - ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

         

2-0

2.

Α.Ο. ΠΑΓΟΥ - Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

         

0-0

3.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

         

0-2

4.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ - Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

         

0-1

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(8η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

5.

Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ - Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002

         

0-1

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(8η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

6.

Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ - Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ

         

3-2

7.

Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ - Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

         

2-5

8.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

         

1-1

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
(12η φάση)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

9.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΟ ΣΥΡΟΥ - ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΟ ΠΑΡΟΥ (ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ)

         

4-3

K-14 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(10η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

10.

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

         

1-1

11.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ - Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

         

3-0

K-14 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(8η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

12.

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ - Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

         

3-4

13.

Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

         

0-3

K-14 3ος ΟΜΙΛΟΣ
(5η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

14.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ - Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

         

0-7

K-12 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(4η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

15.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ - Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

         

0-0

K-12 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(4η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

16.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

         

6-0

17.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

         

2-1

18.

Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ - Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

         

Αναβλήθηκε

 

 

 

Βαθμολογία Α' κατηγορίας Κυκλάδων

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

31

12

10

1

1

30

11

2.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

26

13

8

2

3

20

8

3.

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

25

12

8

1

3

20

8

4.

ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

24

12

8

0

4

24

13

5.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

22

12

7

1

4

18

14

6.

Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

16

13

4

4

5

14

17

7.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

9

12

3

0

9

10

27

8.

Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

7

13

2

1

10

13

30

9.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ

3

13

1

0

12

11

32

 

Βαθμολογία Β' κατηγορίας Κυκλάδων

1ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

15

6

5

0

1

17

5

2.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

10

6

5

0

1

14

3

3.

Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ

7

7

2

1

4

8

10

4.

Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002

6

7

2

0

5

4

15

5.

Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

4

6

1

1

4

4

14

Παρατηρήσεις: 

Το σωματείο 'Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ' έχει -5 βαθμούς. από περσινή περίοδο

2ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ

22

8

8

0

0

29

9

2.

Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

13

8

4

1

3

24

18

3.

Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ

11

8

4

1

3

20

16

4.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

8

8

2

2

4

12

20

5.

Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

7

8

3

1

4

17

20

6.

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

1

8

0

1

7

5

24

Παρατηρήσεις: 

Το σωματείο 'Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ' έχει -3 βαθμούς. Πρακτικό υπ αριθμ. 26/19-10-2016 Π.Ε./Ε.Π.Σ.Κ.
Το σωματείο 'Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ' έχει -2 βαθμούς. από περσινή περίοδο
Το σωματείο 'Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ' έχει -2 βαθμούς. από περσινή περίοδο

Βαθμολογία Κ-14

1ος όμιλος

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

24

8

8

0

0

34

0

2.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

21

8

7

0

1

35

4

3.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

13

9

4

1

4

14

14

4.

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

8

8

2

2

4

8

21

5.

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

7

7

2

1

4

8

30

6.

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ

-6

10

0

0

10

0

30

 

Παρατηρήσεις: 

Το σωματείο 'ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ' έχει -6 βαθμούς. ΠΡΑΚΤΙΚΟ Π.Ε./Ε.Π.Σ.Κ. ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 22/21-09-2016

 

2ος όμιλος

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

21

8

7

0

1

27

6

2.

Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

18

8

6

0

2

29

11

3.

Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

16

8

5

1

2

29

10

4.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

10

8

3

1

4

13

31

5.

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

8

8

2

2

4

16

26

6.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

-6

10

0

0

10

0

30

 

Παρατηρήσεις: 

Το σωματείο 'ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ' έχει -6 βαθμούς. ΠΡΑΚΤΙΚΟ Π.Ε./Ε.Π.Σ.Κ. ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 22/21-09-2016

 

3ος όμιλος

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

12

4

4

0

0

30

0

2.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

9

5

3

0

2

16

12

3.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

6

4

2

0

2

10

9

4.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ

-2

5

0

0

5

1

36

 

Παρατηρήσεις: 

Το σωματείο 'Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ' έχει -2 βαθμούς. ΠΡΑΚΤΙΚΟ Π.Ε./Ε.Π.Σ.Κ. ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 02/19-01-2017

 

Βαθμολογία Κ-12

1ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

12

4

4

0

0

14

2

2.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

7

4

2

1

1

5

3

3.

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ

3

4

1

0

3

3

6

4.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

1

4

0

1

3

0

11

5.

Α.Σ.Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ

0

0

0

0

0

0

0

 

2ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

9

3

3

0

0

16

4

2.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

9

5

3

0

2

15

11

3.

Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

9

4

3

0

1

8

4

4.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

9

5

3

0

2

11

8

5.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

1

2

1

0

1

2

4

6.

ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

0

5

0

0

5

1

17

7.

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

-2

2

0

0

2

3

8

 

Παρατηρήσεις: 

Το σωματείο 'Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ' έχει -2 βαθμούς. ΠΡΑΚΤΙΚΟ Π.Ε./Ε.Π.Σ.Κ. ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 04/01-02-2017
Το σωματείο 'ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ' έχει -2 βαθμούς. ΠΡΑΚΤΙΚΟ Π.Ε./Ε.Π.Σ.Κ. ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 06/15-02-2017