Οι βετεράνοι της Προοδευτικής βρέθηκαν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και αγωνίσθηκαν με τους αντίστοιχους του Α.Ο. Σύρου

Τίμησαν τον Θέμη Βάγγη

Οι Βετεράνοι της Προοδευτικής γιόρτασαν τα 90 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας τους περνώντας και από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, όπου σε έναν αγώνα που έγινε προς τιμή του Θέμη Βάγγη αντιμετώπισε τους Βετεράνους του Α.Ο. Σύρου.

Ο Θέμης Βάγγης τιμήθηκε για την προσφορά  στο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, ενώ, τιμητική πλακέτα πριν την έναρξη του αγώνα δόθηκε και στον πρώην πρόεδρο του ΑΟ Σύρου Μάρκο Ρούσσο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Παλαίμαχοι των δύο ομάδων έδειξαν ότι δεν ξεχνούν την τέχνη του ποδοσφαίρου όσα χρόνια και να περάσουν, καθώς πρόσφεραν όμορφο θέαμα και χορταστικό από πλευρά γκολ, καθώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα συνολικά 10 φορές.

Οι Βετεράνοι του ΑΟ Σύρου επικράτησαν με 7-3 (3-1 ημ.). Τα γκολ για τον ΑΟΣ πέτυχαν οι Ξανθάκης (5), Πρίντεζης (1) και Πρέκας (1). Για τους Κορυδαλιώτες σκόραραν οι: Τζακαβέλης (2), και Μπάκουλης.

Διαιτητής ήταν ο Μουτάφης με βοηθούς του Καλόγερα και Ρούσσο.

ΑΟ Σύρου: Μακρυωνίτης, Σούρλας, Καραηλίας, Λιγνός, Στεριώτης, Κάτρης, Ξενικάκης, Πρέκας, Ξανθάκης, Σαγκινέτος, Βάγγης.

Έπαιξαν και οι: Μανθοπουλος, Μπολάκης, Σιγάλας, Ζαχαρίου, Φτεινιας, Πρίντεζης, Βαβουράκης, Αργυρόπουλος, Καλούδης.

Προοδευτική: Παχατούρας, Ιωανίδης, Λαμαδάριος, Τσαμαλής, Κασιδιάρης, Δασκαλάκης, Τζαβάρας, Καθάριος, Μάλιαρης Βαφειάδης, Ξανθόπουλος Β.

Έπαιξαν και οι: Μπάκουλης, Κρούγιος, Βιδάλης, Σιγάλας, Βάγγης, Καλαμαράς, Τζακαβέλης, Χούτρης, Γιδάκος, Πουλυχρόνου, Αλαμανής.