Την Τετάρτη 26 Ιουλίου οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον Α.Ο. Σύρου

Κρίσιμες ώρες

  • Παρασκευή, 21 Ιουλίου, 2017 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 21 Ιουλ. 2017 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η νέα εκλογική διαδικασία του Α.Ο. Σύρου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ιστορικού σωματείου. Η εκλογική διαδικασία είναι πάρα πολύ σημαντική για το μέλλον την ομάδες, αφού πλέον τα πάντα κρέμονται από μία… κλωστή. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το… αύριο της ομάδας αυτής, αφού έχουμε δει έως τώρα τον έναν παίκτη μετά τον άλλον να αποχωρεί, αλλά και οι γηγενείς αθλητές να μην έχουν καμία όρεξη να συμμετάσχουν στο συγκρότημα της Σύρου τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μία δύσκολη στιγμή για τον Νταμπλούχο Α.Ο. Σύρου, αφού μετά τα πανηγύρια, τις Σαμπάνιας και τα… πούρα, ζει τους τελευταίους μήνες έναν εφιάλτη.

 

 

Η Ανακοίνωση του Α.Ο. Σύρου

 

«Ανακοινώνουμε  την Προκήρυξη  Εκλογών για την Ανάδειξη του Νέου Δ.Σ. καθώς επίσης και για την εκλογή της Ελεγκτικής επιτροπής του Σωματείου μας, οι οποίες  θα διεξαχθούν την ΤΕΤΑΡΤΗ  26/7/2017, και από ώρα 19:30-21:00, άνωθεν του Α Club στην πλατεία Μιαούλη.   

Για το σχηματισμό του νέου Δ.Σ., απαιτούνται 15 μέλη 13 Τακτικά και 2 Αναπληρωματικά.

Για το σχηματισμό της Ελεγκτικής επιτροπής απαιτούνται 5 μέλη 3 Τακτικά και 2 Αναπληρωματικά.

Η εκλογική διαδικασία, θα θεωρείται έγκυρη εάν ψηφίσουν άνω των 1/3 των μελών του σωματείου.

*Δικαίωμα Ψήφου έχουν Όλα τα Ταμειακώς ενήμερα μέλη  με την καταβολή  έστω και την ίδια ημέρα της διεξαγωγής των εκλογών, την Ανανέωση Συνδρομής τους ή το ποσόν εγγραφής τους όταν πρόκειται για νέα μέλη  που ανέρχεται σε 10€.

Όσοι εκ των μελών επιθυμούν να είναι υποψήφιοι και έχουν από το νόμο και το καταστατικό τα ανάλογα προσόντα πρέπει να υποβάλλουν την σχετική αίτηση υποψηφιότητας, συνοδευόμενη από Υπεύθυνη δήλωση που θα δηλώνεται ότι ΔΕΝ έχουν τα Κωλύματα και τους Περιορισμούς του Άρθρου 9 του Καταστατικού και του άρθρου 130 του νόμου 2725/1999.

Ήτοι έχουν Λευκό Ποινικό Μητρώο , ΔΕΝ έχουν καταδικασθεί για Ποινικά, Οικονομικά και Αστικά αδικήματα, ΔΕΝ έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, ΔΕΝ είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές ή εν γένει αθλητές. ΔΕΝ είναι εν ενεργεία ή μη Διαιτητές, μέλος της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων ή του οικείου Συνδέσμου Διαιτητών, ΔΕΝ έχουν εξαρτημένη οικονομική σχέση με την ομάδα, ΔΕΝ έχουν συνάψει σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τον Α.Ο.Σ. ή εκτέλεσης έργου, είτε ατομικά, είτε ως μέτοχοι ή εταίροι πάσης φύσεως και Τέλος, ΔΕΝ τους έχει στερηθεί η Φίλαθλη Αθλητική Ιδιότητα, σύμφωνα με το Ν.2725/1999 , Άρθρο 130.

Είναι άνω των 18 ετών με δικαίωμα εκλέγειν, καθώς επίσης ΔΕΝ είναι ενεργά μέλη σε άλλο ποδοσφαιρικό σωματείου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, καλούνται όπως για να θέσουν Υποψηφιότητα είτε για το Δ.Σ., είτε για την Ελεγκτική επιτροπή  να επικοινωνούν με τον Αντιπρόεδρο και εκτελών χρέη Γεν. Γραμματέα κ. Ραουζαίο Πέτρο (6906075101) . Δυνατότητα Υποβολής Υποψηφιοτήτων υπάρχει έως και την Τρίτη 25/7/2017 και ώρα 19:00 (24 ώρες πριν την εκλογική διαδικασία).

Η ύστατη ώρα για το μέλλον της Ιστορικής και Αγαπημένης μας ομάδας ήλθε, ας αποδείξουμε όλοι μας εμπράκτως την αγάπη μας για την ομάδα του Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, συμμετέχοντας, θέτοντας υποψηφιότητα ή ψηφίζοντας στις προσεχείς εκλογές της ομάδας της Τετάρτης 26/7/2017.

Η ομάδα του Ιστορικού και Ένδοξου Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, όπου έκανε Πανελλαδικά γνωστό το νησί μας με τις επιτυχίες της στο άθλημα του ποδοσφαίρου βρίσκεται πλέον  μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης Ιστορίας της  και όλοι μας μπροστά στην μεγάλη ευθύνη απέναντι στο Συριανό ποδόσφαιρο της συνέχισης ύπαρξης του Α.Ο. ΣΥΡΟΥ. Ο ΑΟΣ  μας – Ο ΑΟΣ σας, σας  χρειάζεται και αξίζει την στήριξη και βοήθεια όλων σας. Τα ψέματα τελείωσαν και κανείς πλέον ΔΕΝ είναι άμοιρος των ευθυνών του».

Ετικέτες: