Ο Νίκος Βουτσίνος αποφάσισε να αποχωρήσει από το τεχνικό τιμ της Ακαδημίας του Αίαντα Σύρου ώστε να αφοσιωθεί στην οικογένειά του

Αποχώρισε ως… φίλος

  • Δευτέρα, 24 Ιουλίου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 24 Ιουλ. 2017 - 13:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Παρελθόν από τις ακαδημίες του Αίαντα Σύρου αποτελεί ο Νίκος Βουτσίνος, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ακαδημίας, ο Συριανός κόουτς αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλυμα για να ξεκουραστεί. Ο Νίκος Βουτσίνος μετά από αρκετές σεζόν στις ακαδημίες του Αίαντα αποφάσισε να αφιερωθεί στην οικογένειά του, να γεμίσει τις… μπαταρίες και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν θα επανέλθει. Από την άλλη πλευρά η διοίκηση του Αίαντα στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, ευχαριστεί τον Βουτσίνο για την άψογη έως τώρα συνεργασία που είχαν και πως όποτε αποφασίσει να επανέλθει οι πόρτες της ακαδημίας θα είναι ανοικτές.

 

Η ανακοίνωση του Αίαντα Σύρου

“Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας και ο τεχνικός διευθυντής, θέλει να ευχαριστήσει το προπονητή μας Νίκο Βουτσίνο, για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο. Είναι απόλυτα σεβαστή από όλους μας, η επιθυμία του Νίκου και της οικογένειας του να ξεκουραστεί την επόμενη σεζόν και να μην αναλάβει τμήματα του συλλόγου μας.

Το χαμόγελο, ο εκπληκτικός χαρακτήρας, η εργατικότητα και η αγάπη του για τα παιδιά, θα λείψει από όλους μας.

Οι πόρτες του συλλόγου μας θα είναι πάντα διάπλατα ανοικτές για τον coach Νίκο”.

Ετικέτες: