Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις των μικτών ομάδων

  • Δευτέρα, 24 Ιουλίου, 2017 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 24 Ιουλ. 2017 - 14:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Οι τελευταίες προπονήσεις για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Καμαρίου στη Σαντορίνη. Οι αθλητές της προεπιλογής των μικτών ομάδων ήταν από τις Ακαδημίες του νησιού και ο τεχνικός Γιώργος Μοστράτος είχε την ευκαιρία να δουλέψει δύο μέρες μαζί τους και να διαπιστώσει την καλή τους τεχνική κατάρτιση. Άλλωστε όπως έχουν αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα, οι ομάδες της Ένωσης, αλλά και γενικά τα τμήματα υποδομής των σωματείων του νομού έχουν ανέβει ποιοτικά, αφού γίνεται πάρα πολύ καλή και σωστή δουλειά στις ακαδημίες. Τα παιδιά πλέον έχουν μεγάλο ανταγωνισμό κι αυτό βοηθά στην καλύτερη εικόνα των ομάδων. Ο Ενωσιακός προπονητής δούλεψε τις μέρες αυτές με συνολικά 32 ποδοσφαιριστές, κράτησε τις σημειώσεις του με όλα όσα είδε και διαπίστωσε και πλέον ανανέωσε το ραντεβού του για τον Σεπτέμβρη.

Ο επόμενος σταθμός προπονήσεως για τον κ. Μοστράτο θα συμπεριλαμβάνει και την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, αφού ο Ενωσιακός προπονητής θέλει να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών από Σύρο, Σίρφνο, Κύθνο, Σέριφο και Μήλο.

Τέλος, ο Γιώργος Μοστράτος μετά το τέλος των προπονήσεων στο γήπεδο του Καμαρίου ευχαρίστησε τον κ. Τζούρο και τη Θύελλα για την άψογη φιλοξενία.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΑΠΠΟΣ και τον πρόεδρο του κ. Τζούρο  για την παραχώρηση του γηπέδου, όπως επίσης και τη θύελλα για την φιλοξενία. Ειδικά να ευχαριστήσω τον γενικό αρχηγό της Θύελλας Κώστα Ρούσοο που μας παρείχε ότι χρειαστήκαμε. Τα τελευταία χρόνια η Σαντορίνη είναι τροφοδότης των Μικτών μας και έχει διακρίσεις με τη συμμετοχή δύο παικτών στην Περιφερειακή Ομάδα, τον Δρόσο και τον Βλαβιανό», είπε ο κ. Μοστράτος

Ετικέτες: