Ανέλαβε το Φιλώτι ο Ορφανός

  • Πέμπτη, 10 Αυγούστου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 10 Αυγ. 2017 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Ηλίας Ορφανός επιστρέφει στο Φιλώτι και θα αναλάβει την νέα προσπάθεια που θα γίνει στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κυκλάδων. Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός ο οποίος έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να δημιουργήσει ομάδες πρότυπα βασισμένες πάνω σε γηγενείς ποδοσφαιριστές,  θα δουλέψει πάνω σε νέο μοντέλο με αθλητές από την Νάξο. Ο κ. Ορφανός θεωρείται από τους ιδανικότερους προπονητές για την ανάδειξη νέων ταλέντων. 

Η διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου που δείχνει να κάνει... στροφή και να αναζητά νέους στόχους και ανάδειξης νέων ταλέντων ήρθε σε συμφωνία με τον Ηλία Ορφανό, ο οποίος πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.  

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φιλωτίου

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου μας με τον κύριο Ηλία Ορφανό.

Ο κ. Ηλίας Ορφανός που είναι Καθηγητής Φυσικής αγωγής και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ανδρικής μας ομάδα, όπως και των ακαδημιών μας.

Στο παρελθόν έχει υπηρετήσει με ιδιαίτερη επιτυχία τον ΑΜΣ Φιλωτίου, τόσο από το πόστο του αθλητή, όσο και από αυτό του προπονητή.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του. Το Δ.Σ. του ΑΜΣ Φιλωτίου».

Ετικέτες: