Παρέμεινε στα τμήματα υποδομής της Μυκόνου ο Μάκης Πούλος

Συνεχίζουν την κοινή τους πορεία

  • Παρασκευή, 18 Αυγούστου, 2017 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 18 Αυγ. 2017 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Μάκης Πούλος και Α.Ο. Μυκόνου ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τέταρτη συνεχή χρονιά. Οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες με την έως τώρα συνεργασίας τους και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να επέλθει η συμφωνία. Ο Μάκης Πούλος έχοντας την πλήρη στήριξη της διοίκησης του Α.Ο. Μυκόνου δουλεύει με ηρεμία κι αυτό φαίνεται και στην αγωνιστική εικόνα των τμημάτων που προπονεί.

Με τον κ. Πούλο στο τιμόνι των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. Μυκόνου, ο Σύλλογος από το… νησί των ανέμων έχει καταφέρει να προκριθεί εννέα (9) τελικές φάσεις (final four) και να κατακτήσει δύο (2) τρόπαια. Επίσης, ο Α.Ο. Μυκόνου έχει παρουσία πάρα πολύ καλή εικόνα στα διεθνή τουρνουά που έχει λάβει μέρος έως τώρα, αλλά και αναδείχθηκε η καλύτερη ακαδημία του δικτύου της ΠΑΕ Ατρόμητος. Αρκετοί αθλητές των τμημάτων υποδομής έχουν ήδη βρει το δρόμο τους, με την συμμετοχή τους στην ανδρική ομάδα του συλλόγου, αλλά και όσοι έχουν μετακομίσει σε άλλες περιοχές λόγω σπουδών, έχουν βρει και αγωνίζονται σε ομάδες με υψηλούς στόχους.  

  Ο Έλληνας τεχνικός αμέσως μετά την τελική συμφωνία με τη διοίκηση του Α.Ο. Μυκόνου με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θετική έκβαση των συζητήσεων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμη μία χρονιά θα εργάζομαι στον σύλλογο του ΑΟ Μυκόνου. Τα τελευταία χρόνια, με τη βοήθεια της διοίκησης και των γονέων έχουμε δημιουργήσει μία από τις καλύτερες ακαδημίες –βάσει αυτών που αναφέρονται από τρίτα και αντικειμενικά πρόσωπα-. Στόχος μας είναι η συνέχιση και η εντατικοποίηση για να γίνει ακόμη καλύτερη η λειτουργία των ακαδημιών μας που θέλουμε να λειτουργούν πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα».