Με την καλύτερη εικόνα ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας του ο Πανθηραϊκός

Νίκησε Ηρόδοτο ο Πανθηραϊκός

  • Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2017 - 06:23
  • /   Eνημέρωση: 26 Σεπ. 2017 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Συνεχίστηκαν τα φιλικά παιχνίδια για την ομάδα της Σαντορίνης, όπου ο Πανθηραϊκός φιλοξένησε τον Ηρόδοτο στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.  

Ο Πανθηραϊκός μετά από ένα καλό παιχνίδι έδειξε έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 2-0 του Ηρόδοτου στο τελευταίο του φιλικό. Οι αθλητές του κ. Αρχοντάκη ήταν καλύτερη κατά το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και πήραν δίκαια τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεσαν από την αρχή και από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η πίεση που άσκησαν ψηλά οι Σαντορινιοί απέδωσε καρπούς στο 15' με τον Περιάλη ο οποίος με ωραίο δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για τον Πανθηραϊκό. Το σκορ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε, αν και υπήρχαν κάποιες καλές στιγμές. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το γκολ του Περιάλη να τις χωρίζει. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν για την ισοφάριση, όμως δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου. Ο Πανθηραϊκός προς το τέλος της αναμέτρησης έδωσε χώρο στους Κρητικούς θέλοντας να χτυπήσει στην κόντρα, κάτι που τελικά έγινε στο 80' με τον Κεφαλά. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης) : Αθανασίου, Ζέλιος, Ρεπετσάς, Μπίρης, Λούκα, Φύτρος, Μανιάς, Περιάλης, Παναγιωτόπουλος, Κεφαλάς, Γκίκας.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κωλέτσης, Πολυκρέτης, Αγοραστός, Ζωντός, Ματσιώτας και Μενδρινός.

Ηρόδοτος (Παπαματθαιάκης) : Κασμερίδης, Κανδυλάκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Ντανιελ, Μπαλάφας, Φραγκουλάκης, Εντισον, Παπαδάκης, Γιαλούσης, Μωραΐτης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κουράκης, Ετον, Ρετζεπ, Φουκαράκης, Παναγιωτάκης, Καργιωτάκης, Γαρεφαλάκης, Παρθενιάδης

 

 

Αγιασμός ενόψει νέας σεζόν για τον Πανθηραϊκό

 

Την ευκαιρία να προσευχηθούν είχαν οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και η διοίκηση του Πανθηραϊκο, στο καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα της Σαντορίνης όπως είναι γνωστό μετέχει στο 7ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας και όλοι θέλουν να έχουν μία καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και άλλα προβλήματα. Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα είναι αρκετά δύσκολο για τους Σαντορινιούς, αφού φέτος θα υποβιβασθούν 6 ομάδες από τον όμιλο και όχι 1 όπως ήταν πέρσι. Αυτό ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας, όμως η διοίκησης με τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε πιστεύει πως έχει θωρακίσει την ομάδα και πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και ο Πανθηραϊκός θα εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

 

 

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Πανθηραϊκού

 

"Πριν από την έναρξη του σημερινού φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Πανθηραϊκό και τον Ηρόδοτο, τελέσθηκε στο γήπεδο του Πανθηραϊκού, ο αγιασμός της ομάδας μας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοφαιριστές της ομάδας αγιάσθηκαν και έλαβαν την ευχή του π. Ευάγγελου Φουστέρη για μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά και στην συνέχεια ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλείου".

Ετικέτες: