Ευχές Περσέα σε Άνω Μερά

  • Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου, 2017 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 8 Νοε. 2017 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περσέα Σύρου με επίσημη ανακοίνωσή του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν στην γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Τα δύο γυναικεία σωματεία των Κυκλάδων έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και το έχουν αποδείξει μάλιστα με τη διοργάνωση φιλικών αναμετρήσεων τόσο στη Σύρο όσο και στην Μύκονο. Το γυναικείο ποδόσφαιρο μπαίνει για τα καλά στη... ζωή μας, μιας και έχει ξεκινήσει μία σημαντική προσπάθεια με τη συμμετοχή αρχικά της Άνω Μεράς στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

 

Η ανακοίνωση του Περσέα

 

"Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι παίκτριες του Α.Ο. Περσέα Σύρου εύχονται από την καρδιά τους, στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Σ. Άνω Μεράς Μυκόνου, καλή επιτυχία με υγεία και θετικά αποτελέσματα στην πορεία του που ξεκινάει την Κυριακή για το πρωτάθλημα γυναικών της Γ’ Εθνικής.

 

Ο Α.Ο. Περσέας Σύρου, θα βρίσκεται στο πλευρό σας σε αυτή την προσπάθεια σας.

 

Καλή αρχή και υγεία επίσης στις τρεις αθλήτριες του σωματείου μας Γιούλα ΜπουντούρηΑγγελική Μενδρινού και Νικόλ Καπέλλα, που φέτος θα συμμετάσχουν με την ομάδα του Α.Σ. Άνω Μεράς Μυκόνου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής".