Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το τοπικό ντέρμπι της Σύρου μεταξύ του Αίαντα και του Πάγου

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

  • Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, 2017 - 20:07
  • /   Eνημέρωση: 13 Νοε. 2017 - 21:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της Σύρου μεταξύ του Αίαντα και του Πάγου, το μεσημέρι της Κυριακής. Οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαν καλή παρουσία, όμως στην επανάληψη προσπάθησαν να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου αν και μετά το σαράντα πέντε ανέβασε την απόδοσή της, όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 80’ περίπου ο Καμπάνης. Θα πρέπει να σημειωθεί στο σημείο αυτό πως η ομάδα του Πάγου είχε χάσει νωρίτερα πέναλτι με τον Σαμπαν Μουράι, αλλά και είχε κάποιες καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Καρποδίνη. Τελικά ο Τρόκα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων σημείωσε το τελικό 1-1 και έδωσε τον έναν βαθμό στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα όπως αναφέραμε παραπάνω στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν μέτρια και δεν ικανοποίησε κανέναν, αφού μόνο δύο ήταν οι αξιόλογες στιγμές, μία για κάθε πλευρά. Στο 16’ ο Αίαντας θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ με τον Μπάιλα, όμως ο Πρίντεζης με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Επίσης στο 38’ ο Μάρκος Πρίντεζης είχε μία αρκετά καλή στιγμή, όμως δεν έβαλε όπως θα έπρεπε το πόδι του και χάθηκε  η ευκαιρία για τον Πάγο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αίαντας προηγήθηκε με τον Καμπάνη στο 80’ περίπου και ο Τρόκα ισοφάρισε σε 1-1 στο 95’.

Έχασε έδαφος

Ο Πάγος ήταν η μόνο ομάδα από τη Σύρο που είχε ελπίδες για την κατάκτηση της μία από τις δύο πρώτες θέσεις, όμως μετά και τη νέα ισοπαλία, αλλά και την ήττα από την Άνω Μερά την προηγούμενη εβδομάδα, έχει φέρει σε δύσκολη θέση το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου. Όλα αυτά βέβαια γιατί οι ομάδες στον όμιλο είναι λίγες και δύσκολα μπορείς πλέον να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ελπίδες υπάρχουν, όμως για καλυφθεί το χαμένο έδαφος θα πρέπει να περάσει από τις έδρες της Μυκόνου και της Άνω Μερά με επιτυχία.

Αίαντας Σύρου: Καρποδίνης, Καμπάνης, Ζαγκούλης, Συριανός, Κοτσιπετσίδης, Λούσας, Μπάιλας, Κουκούλης, Σκορδίλης, Σαγκινέτος.

Στον Πάγκο ήταν: Βουτσίνος, Πρίντεζης, Καλμπουράκης, Καμπάνης, Χούρος, Νομικός.  

Πάγος: Πρίντεζης Μ., Μαραγκός, Αργυρός, Σαμιωτάκης, Βαβουράκης, Τρόκα, Πρίντεζης Μ., Μουράι, Παράβαλος, Περιστεράκης, Ρούσσος.

Στον Πάγκο ήταν: Φραγκιάς, Φωτεινιάς, Παπούδης, Καπέλλας, Δεσινιώτης, Ρούσσος Ν., Ρούσσος Κ.