Ο Πάγος επικράτησε με το ευρύ 7-0 της Σύρου 2002

Είχε ένα εύκολο… μεσημέρι

  • Κυριακή, 19 Νοεμβρίου, 2017 - 18:40
  • /   Eνημέρωση: 20 Νοε. 2017 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ένα σχετικά εύκολο μεσημέρι είχε ο Πάγος καθώς επικράτησε με το ευρύ 7-0 της Σύρου 2002, στο… τοπικό ντέρμπι του νησιού. Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Νίκου Βουτσίνου που μπαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία  στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Ο Πάγος με το 7-0 επέστρεψε στις νίκες και θα δώσει τον… δικό του αγώνα, για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φτάσεις τις ομάδες της Μυκόνου.

Τώρα, όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης, το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Το πρώτο μέχρι το 25’ κι έπειτα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Μέχρι το 25’ το παιχνίδι ήταν κακό, αφού υπήρχε μόλις ένα σουτ, αυτό του Γεράρδη στο 4’ και που χωρίς πρόβλημα αποκρούστηκε από τον Καπέλλα.

Υπήρχαν πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές και η μπάλα έφτανε με δυσκολία στα αντίπαλα καρέ.

Από το 25’ κι έπειτα, όταν δηλαδή ο Πάγος άνοιξε το σκορ με τον Μάρκο Πρίντεζη, οι τυπικά γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν καλύτερα τη μπάλα κι έφτανα με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Μαρουδιά. Το άγχος που είχαν οι παίκτες του Νίκου Βουτσίνου έφυγε με το γκολ κι όλα έγιναν στη συνέχεια πιο εύκολα. Ο Πάγος μέχρι να κλείσει το ημίχρονο σημείωσε ακόμη δύο τέρματα και με το 3-0 πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος είχε ακόμη τέσσερα τέρματα και λίγο πιο γρήγορο ρυθμό.

Το φιλμ του αγώνα

4’ σουτ του Γεράρδη έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πάγου, ο Καπέλλας με διπλή προσπάθεια απέκρουσε.

25’ με κοντινό πλασέ ο Μάρκος Πρίντεζης άνοιξε το σκορ (1-0) και ουσιαστικά απέβαλε το άγχος από τους συμπαίκτες του.

36’ ο Μουράι σημείωσε ένα ακόμη εντυπωσιακό τέρμα γράφοντας το 2-0 για τον Πάγο, με σουτ από τα 25 περίπου μέτρα. Ο γκολκίπερ της Σύρου 2002 δεν κατάφερε να αντιδράσει, καθώς το σουτ του Μουράι ήταν αρκετά δύσκολο.

43’ ο Παράβαλος με ωραία ενέργεια πέρασε και τον Μαρουδιά, αρχικά το πλασέ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια με χαρακτηριστική ευκολία και… άνεση (κανείς δεν κινήθηκε προς την μπάλα) έστειλε για τρίτη φορά (3-0) τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρουδιά.

56’ τεράστια ευκαιρία με τον Πάγο, ο Μ. Πρίντεζης βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, όμως το πλασέ που επιχείρησε βρήκε στα πόδια του Μαρουδιά και πέρασε σε κόρνερ.

58’ ο Περιστεράκη σημείωσε κι αυτός με τη σειρά του ένα πολύ όμορφο τέρμα καθώς αρχικά πέρασε από τα αριστερά τον Μαρουδιά και στη συνέχεια με πλασέ έγραψε το 4-0.

62’ ο Παράβαλος βγήκε στην κόντρα και με σουτ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Μαρουδιά για το 5-0.

66’ ο Κ. Ρούσσος άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, με τον Παράβαλο να αποκτά πλεονέκτημα, όμως το σουτ του δεύτερου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαρουδιά.

75’ άουτ πέρασε το σουτ του Ελ Μπαραγκέ.

80’ Ο Περιστεράκης είχε μία ακόμη καλή στιγμή μπροστά στα αντίπαλα καρέ, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

83’ ο Ελ Μπαραγκέ με κεφαλιά έπειτα το κόρνερ του Αργυρού έκανε το 6-0.

87’ ο Δημητρακόπουλος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

88’ στα χέρια του Καπέλλα η μπάλα έπειτα το σουτ του Κονδύλα.  

 

Πάγος: Καπέλλας, Φωτεινιάς, Αργυρός, Σαμιωτάκης (46’ Δημητρακόπουλος), Μαραγκός, Τρόκα, Περιστεράκης, Μουράι (60’ Ν. Ρούσσος), Μ. Πρίντεζης (57’ Ελ Μπαραγκέ), Κ. Ρούσσος, Παράβαλος (67’ Μαυράκης).

Στον πάγκο ήταν: Παπούδης, Βαβουράκης, Πρίντεζης

Σύρος 2002: Μαρουδιάς (46’ Πρέκας), Βοπόπουλος, Ν. Μαρουδιάς, Δαλέζιος, Ανδρεαδάκης, Συργιάννης, Λελάι (46’ Κανέλλης,), Ζερβάκης (63’ Θεοδωσίου), Φώσκολος, Κονδύλας, Γεράρδης (53’ Κανακάκρης).

Στον πάγκο ήταν: Λελάι, Καρακαντάς, Κουβέλης.