Διαιτητής Superleague ο Στέφανος Κουμπαράκης

Ο Συριανός ρέφερι του Συνδέσμου Θράκης Στέφανος Κουμπαράκης, μετά τις νέες ανακατατάξεις στον πίνακα των διαιτητών της SuperLeague, πήρε το... χρίσμα και πλέον θα μπορεί να διευθύνει αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Ο 29χρονος διαιτητής πήρε τη θέση του Γκράνα στον πίνακα της SuperLeague, μία απόφαση που επικυρώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Επίσης με την ίδια απόφαση, στους πίνακες μπήκαν και οι βοηθοί Σαμοίλης από τον Σύνδεσμο της Αθήνας και ο Πασχάλης από την Ήπειρο. Στους Παρατηρητές προστέθηκε ο Τικόζογλου.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ο Στέφανος Κουμπαράκης γίνεται ο πρώτος από τη Σύρο και γενικά από τις Κυκλάδες ο οποίος θα διευθύνει αγώνες της μεγαλύτερης κατηγορίας. Βέβαια το ντεμπούτο του στην SuperLeague το έκανε σε ηλικίας μόλις 28 και κάτι μηνών στον αγώνα στις 30 Απριλίου 2017 μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ - Κέρκυρα και ταυτόχρονα πέρασε στην ιστορία ως ο νεότερος ρέφερι που διεύθυνε αγώνα.

Ο Στέφανος Κουμπαράκης ο οποίος πήρε το δίπλωμα διαιτητή από τη σχολή της Σύρου το 2006 έκανε ντεμπούτο στο εργασιακό πρωτάθλημα της Σύρου και την επόμενη σεζόν διεύθυνε αγώνες κυπέλλου και του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ένα χρόνο αργότερα ο Συριανός ρέφερι πήρε... μεταγραφή για το Σύνδεσμο της Θράκης, όπου και ταυτόχρονα σπούδαζε. Έχει πτυχίο καθηγητή φυσικής αγωγής και μιλά Αγγλικά, ενώ ολοκληρώνει τις σπουδές του στα Ισπανικά. 

Σχετικά αρχεία: