Πραγματοποιήθηκε η 1η αγωνιστική του Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου

Νικητής η… χαρά και η ευχαρίστηση

Πραγματοποιήθηκε η 1η αγωνιστική του Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου για την περίοδο 2017 - 2018 με τους αγώνες Α.Ο. Πάρου – Π.Σ. Αγκαιριάς και ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός – ΑΜΕΣ Νηρέας που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου και στο Δημοτικό Γήπεδο Μάρπησσας αντίστοιχα.

 Στους αγώνες νικητής αναδείχθηκε η συμμετοχή, η χαρά, η ευχαρίστηση και το ταλέντο των μικρών αθλητών που έλαβαν μέρος με ενθουσιασμό και μεγάλη διάθεση.

Το τουρνουά Ακαδημιών συνεχίστηκε με τις συναντήσεις Π.Σ. Αγκαιριάς – ΑΜΕΣ Νηρέας στο Δημοτικό γήπεδο Αλυκής για την Κ8 και στη συνέχεια διεξήχθη το ματς για την Κ10.

Την ίδια μέρα επίσης στο Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου στα Μάρμαρα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του ΜΕΑΣ Αστέρας Μαρμάρων – ΑΜΕΣ Νηρέας στην κατηγορία Κ12.

Ο  Α.Ο. Πάρου και ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός δεν αγωνίστηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Οι διοργανωτές από την πλευρά τους καλούν τον κόσμο του νησιού να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια αυτών των παιδιών, να χειροκροτήσει την κάθε τους ενέργεια, αλλά και να τα εμψυχώσει.