Οι Νέοι της ΕΠΣ Κυκλάδων αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 επικράτησαν της Λέσβου με 2-3

Από την… κόλαση στον παράδεισο

  • Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου, 2018 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 5 Ιαν. 2018 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Οι νέοι της ΕΠΣ Κυκλάδων αν και έπεσαν στα… βαθιά νερά μετά το 2-0 της Λέσβου στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να επιπλεύσουν και να βγουν νικητές με 2-3 έπειτα από μία επική ανατροπή. Οι νέοι του Γιώργου Μοστράτου απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως το ποδόσφαιρο τελειώνει με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Οι αθλητές της Ένωσης Λέσβου είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, όπου και έκαναν ότι ήθελαν μέσα στον γεμάτο… νερό αγωνιστικό χώρο. Προηγήθηκαν με 2-0 και κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη του δευτέρου μέρους, μετά την εικόνα που είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Οι Κυκλαδίτες με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαν αποφασισμένοι και μετά τις οδηγίες από τον κ. Μοστράρο, να αλλάξουν το σκηνικό και να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από το ματς. Ο Λιέας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για της Ένωση των Κυκλάδων, όπου μετά από δικό του χατ τρικ, έγινε η ανατροπή που ίσως παίξει μεγάλο ρόλο στη συνέχεια των αγώνων.

Καλοδουλεμένοι ποδοσφαιριστές

Οι νέοι της ΕΠΣ Κυκλάδων όπως αναφέρουμε παραπάνω αν και βρέθηκαν πίσω με 2-0 κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να επικρατήσουν με 2-3. Αυτό που έδειξαν οι αθλητές από τις Κυκλάδες είναι πως πραγματικά οι ομάδες κάνουν υπερβολικά καλή δουλειά. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τη θα συμβεί στη συνέχεια των αγώνων, όμως στο ματς με τη Λέσβο οι αθλητές από τις Κυκλάδες έδειξαν πως καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν δουλεύουν πολύ καλά και πως η φυσική τους κατάσταση είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Οι αθλητές από την Λέσβο μετά την υπερπροσπάθεια του πρώτου μέρους και σε συνδυασμό το βαρύ γήπεδο, στο δεύτερο μέρος δεν είχαν δυνάμεις. Αντίθετα τα παιδιά από τις Κυκλάδες, έδειξαν πως έχουν τα… τρεξίματα και τις δυνάμεις να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Έκαναν ότι ήθελαν εντός αγωνιστικού μέρους και η νίκη ήρθε μετά από έναν πολύ καλό δεύτερο μισό.

Τα γκολ

Ο Μανδάνης στο 5’ με ωραία προσπάθεια νίκησε τον γκολκίπερ των Κυκλαδιτών και άνοιξε το σκορ για τη Λέσβο. Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Στάχιου διπλασίασε τα τέρματα για λογαριασμό των τυπικά γηπεδούχων.

Στην επανάληψη ο Λιέας «όπλισε το όπλο» του και μείωσε αρχικά σε 2-1 στο 62’. Ο επιθετικός της ομάδας της ΕΠΣ Κυκλάδων στο 73’ έφερε το ματς στα ίσα και 84’ ο Λιέας ολοκλήρωσε το έργο του στο 84΄διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ωραιόπουλος με βοηθούς τους Τσέτσο και Μοσχάτο από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσων.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΠΣ Λέσβου: Καρμενέλης, Χατζηνικολάου, Βαλαβάνης, Ράμα, Μακρής (77’ Πρίμπας), Μανδάνης, Γκουρούλης (83’ Πιμπάνης), Κελίδης (73’ Παππάς), Σπάχιου, Λάμαι, Πολύζος (70’ Γαλιμότης)

Αναπληρωματικοί: Κοτσιλίτης, Πολύχρος, Βαμβουκλής

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Κόντρα, Κοιλιακούδης, Χατζηλαζαρίδης, Καραμολέγκος, Μπέτσα, Μαργαρίτης, Βαμβακούσης (60’ Δάρρας), Ξαγοράρης, Λιέας, Λέκας (46’ Παντελαίος), Γκούφας (60’ Σαρρής)

Αναπληρωματικοί: Καραβέλης, Γρυλάκης, Ψύλιας, Μανδηλαράς