Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν Ερμής Κιβερίου και Πανθηραϊκός έπειτα το 0-0 για την 12η αγωνιστικής του 7ου ομίλου

Ήθελε νίκη… πήρε την ισοπαλία

  • Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, 2018 - 06:09
  • /   Eνημέρωση: 17 Ιαν. 2018 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με τον έναν βαθμό στις αποσκευές του επέστρεψε από το εκτός έδρας ματς με τον Ερμή Κιβερίου, ο Πανθηραϊκός, έπειτα τη λευκή ισοπαλία στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Σαντορίνης με τον βαθμό που πήρε έφτασε τους 11  σε 12 ματς. Οι φιλοξενούμενοι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης ήταν καλύτεροι, είχαν ευκαιρίες που αν τις αξιοποιούσαν θα μπορούσαν να φύγουν με το τρίποντο που θα τους έδινε επιπλέον βαθμούς.

Ο Πανθηραϊκός στην πρώτη καλή στιγμή του στο ματς πέτυχε γκολ με τον Κεφαλά, μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Μάνιας, το γκολ όμως ακυρώθηκε από τον πρώτο βοηθό Ανδριανό.

Στην συνέχεια ο Κονσταντίνοφ δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, ο Παλιγγίνης απέκρουσε ασταθώς και ο Περιάλης από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 30′ το συγκρότημα του κ. Σκέντζου έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί όμως ο Μάνιας που βρέθηκε σε καλή θέση έπιασε ένα δυνατό σουτ, όμως η… τύχη του γύρισε την πλάτη αφού είδε τη μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι του Παλιγγίνη.

Στη συνέχεια ο Πανθηραϊκός προσπάθησε να απειλήσει ξανά όμως τα σουτ που επιχείρησαν αρχικά ο Φύτρος και στη συνέχεια ο Μάνιας δεν βρήκαν στόχο.

Ακολούθησε ένα διάστημα κατά το οποίο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ, με σπουδαιότερη μια κεφαλιά του Βεζιρτζόγλου που κατέληξε στο δοκάρι του Αθανασίου.  

Ο Πανθηραϊκός έχασε μοναδική ευκαιρία με το σουτ με τη… μία από τον Λούκα έπεια την εκτέλεση κόρνερ του Φύτρου. Η μπάλα πέρασε μπροστά από πολλούς ποδοσφαιριστές, με τους Κεφαλά και Αγοραστό να μην καταφέρουν να την βρουν και να την στείλουν στα δίχτυα του παλιγγίνη.  

Ο Γκίκας δοκίμασε ένα σουτ με το αριστερό από πλάγια θέση με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Ερμής Κιβερίου έφτασε σε γκολ με τον Βεζιρτζόγλου όμως να χρησιμοποιεί το χέρι του για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο διαιτητής του αγώνα Κωνσταντίνος Ανδριανός και ο Α’ βοηθός κ. Μιχάλης Ανδριανός δεν αντιλήφθηκαν τη φάση και έδειξαν «σέντρα» όμως ο δεύτερος βοηθός κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος υπέδειξε την παράβαση και το γκολ ακυρώθηκε

Το ευχαριστώ του Πανθηραϊκού

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού Α.Ο, ευχαριστούν θερμά την διοίκηση του Ερμή Κιβερίου για την υποδειγματική φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή της ομάδας μας που βρέθηκε στο Δ.Α.Κ Λέρνας στα πλαίσια της σημερινής αναμέτρησης».

 

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γιώργος Διαμαντής): Παλιγγίνης, Ζίου, Σάκουλης (71′ Καραγκούνης), Μαρίνης (88′ Τσελάνι), Μουστσφά, Κουτσοδήμος (79′ Μπιτζής), Γάλας, Παππάς. Χατζόπουλος, Γιάννος (46′ Παπαϊωάννου), Βεζιρτζόγλου

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος): Αθανασίου, Γκίκας, Ζέλιος, Λούκας, Μπιρμπίλι, Κωνσταντίνοφ, Φύτρος, Κεφαλάς (95′ Συνολάκης), Καμπόσος (68′ Αγοραστός), Μάνιας, Περιάλης (44′ λ. τρ. Πολυκρέτης).

 

 

ΑΕ Ερμιονίδας – Αιολικός 1-1

ΣΚΟΡΕΡΣ: Τρέσα (69')/ Ποτουρίδης (71')

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Ερμιονίδα και Αιολικός, στην πρώτη στροφή του δεύτερου γύρου, στο γήπεδο του Κρανιδίου. Όλα έγιναν μέσα σε ένα δίλεπτο, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 69', με σκόρερ τον Τρέσα, ενώ η ομάδα της Λέσβου ισοφάρισε στο 71’, χάρη σε γκολ του Ποτουρίδη.

Διαιτητής: Παννόπουλος (Μεσσηνίας)

 

ΑΟ Χαλκίς – Παναργειακός 1-2
ΣΚΟΡΕΡΣ: Καλύβας (8’), Καραμπάς (αυτ. 63’)/ Ταυταρίδης (92’)

Χαλκίδα (Αντώνης Αυλωνίτης): Σταυριανός, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Γεωργίου, Παπαδάκης, Ντελέκος, Μπλάνκο, Πολίτης, Ανέστης
Παναργειακός (Γιώργος Κετικίδης): Νάνος, Καραμπάς ( 94’ Καλογεράκης), Μεζίνης, Νώτης, Καϊάφας, Λιακόπουλος (87’ Ταματζίτζε), Καμπιώτης, Αμέντ ( Φασουλής), Καλύβας, Παιδάκης

Διαιτητής: Κάτοικος (Αθηνών)

 

Τριγλία Ραφήνας – Ταμυναϊκός 2-1
ΣΚΟΡΕΡΣ: Τσακίρης (19’, 24’)/ Ραμαβίλας (93’)

Τριγλία Ραφήνας (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Τσακίρης, Καραγιάννης, Κότσι (79’ Κατσαβριάς), Αρώνης (46’ Νικολακόπουλος), Αμντουραχμάνι (90’ Ζαφειρόπουλος), Ντάφλας (90+2’ Σολδάτος), Ιγκλαντίν
Ταμυναϊκός (Βαγγέλης Λαθουράς): Μπάρδης, Παπαδάκης (68’ Β. Καρατζάς), Πιλάτης, Αναστασίου Β., Καρράς, Αναστασίου Ι. ( 46’ Κώτσι), Μήτρου, Αντμίρ, Κατσάμπας Π., Ραμπαβίλας, Κούτρης (83’ Κ. Καρατζάς)

Διαιτητής: Λεμπέσης (Πειραιά)

 

Διαγόρας Αγίας Παρασκευής – Αήττητος Σπάτων 0-1

ΣΚΟΡΕΡ: Κατσικογιάννης (40')

Διαγόρας Αγίας Παρασκευής (Στ. Μουντανάρης): Χάιρο, Τοπάλι, Στάτης, Ρέτζος, Λαζαρίδης, Αχείμαστος, Κίστα, Τσομπανέλλης, Τζέκα, Τζόρνταν, Παρέλλης
Αήττητος Σπάτων (Π. Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης, Κωστόπουλος, Ηρακλής, Σκαφίδας, Κατσικογιάννης, Γκούμας, Κρητικός, Τσιλιγγίρης, Φαρινόλα

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

 

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ

23

10

7

2

1

16

4

2.

ΧΑΛΚΙΔΑ

18

10

5

3

2

14

9

3.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

17

10

4

5

1

10

6

4.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

13

10

3

4

3

10

8

5.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

12

10

3

3

4

8

9

6.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

12

11

2

6

3

10

9

7.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

12

10

3

3

4

8

10

8.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

11

9

3

2

4

4

8

9.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ

11

10

2

5

3

11

15

10.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

10

10

3

1

6

10

16

11.

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ

8

10

2

2

6

6

13