Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης είχαν οι ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Κυκλάδων

Οι Συριανοί αθλητές της εφηβικής ομάδας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, συνοδευόμενοι από τον ίδιο τον πρόεδρος της ΕΠΣ, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Γιώργο Μαραγκό. Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης θέλησε να συναντήσει τους ποδοσφαιριστές και να τους συγχαρεί από κοντά, για την τεράστια επιτυχία της μικτής εφήβων…  η οποία όπως είναι ήδη γνωστών έχει γράψει τη δική της ιστορία με την πρόκρισή της στο Final Four του πρωταθλήματος προεπιλογής των Εθνικών ομάδων.

 

Η ανακοίνωση του Δήμου

 

«Στο Δημαρχείο, είχαμε την ευκαιρία να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε από κοντά τα Συριανά παιδιά της Μικτής Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η σπουδαία πορεία της ομάδας του Νομού μας, με επιστέγασμα την πρόκριση στους «4» του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, μας γεμίζει όλους χαρά και υπερηφάνεια για τη δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών που έχουν καταβάλει οι νεαροί αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και η Διοίκηση της ΕΠΣΚ.

Σε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα η ομάδα μας «έδειξε τα δόντια» της και κατάφερε να διακριθεί στους μέχρι στιγμής 4 καλύτερους. Ευχόμενοι από καρδιάς να συνεχίσουν αυτή τη λαμπρή πορεία μέχρι και το υψηλότερο βάθρο του πρωταθλητή, τους διαβεβαιώνουμε ότι τόσο ο Δήμος μας όσο και ολόκληρες οι Κυκλάδες, θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες των παιδιών, βελτιώνοντας την ασφάλεια των αθλητικών υποδομών και ενθαρρύνοντας ακόμη περισσότερο την ενασχόληση της νεολαίας με τον αθλητισμό».