Η Γενική Συνέλευση έβγαλε… εκλογές για την ομάδα της Σύρου

28 Μαΐου οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Πάγο

Ο Πάγος μετά και την τελευταία γενική συνέλευση βρίσκεται σε περίοδο εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Το απερχόμενο Δ.Σ. με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις  28 Μαΐου στις 20:00 το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου στον Πάγο.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογή νέου Δ.Σ. έχουν όλα τα ταμιακώς εντάξει μέλη. Επίσης για όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα στο νέο συμβούλιο μπορούν να το πράξουν έως και την Παρασκευή 25 Μαΐου.

Ο Πάγος μετά την σχετικά καλή παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων και την διεκδίκηση μέχρι τέλους μίας θέσης που θα οδηγούσε στην επόμενη φάση, θέλει να συνεχίσει πάνω στην ήδη πετυχημένη συνταγή. Επίσης, από όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Βουτσίνος θα συνεχίσει να κάθετε στον άκρη του πάγκου και την σεζόν 2018-19.

Η ανακοίνωση του απερχόμενου Δ.Σ.  

«Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018, το χρονικό διάστημα από τις 20:00 έως τις 22:00 στα γραφεία της ομάδας στον Πάγο της Σύρου. Δηλώσεις υποψηφιοτήτων παραλαμβάνονται από τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου κ. Μάρκο Δαλέζιο μέχρι και την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6945324151.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του σωματείου που είναι εγγεγραμμένα στο βιβλίο μελών και είναι ταμειακώς εντάξει (ετήσια συνδρομή μέλους 10€) η οποία μπορεί να πληρωθεί μέχρι εκείνη την ώρα».

Το απερχόμενο Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Πάγου