Προσπάθεια επαναδραστηριοποίησης του Α.Ο. Σύρου

Ο ΑΟ Σύρου μετά από περίπου έναν χρόνο απουσίας από τα αθλητικά δρώμενα του νησιού δείχνει να δειλά-δειλά να επιστρέφει. Αρχικά υπάρχει ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους φιλάθλους, αλλά και σε όλους όσους αγαπούν την ομάδα να συναντηθούν στο ξενοδοχείο «Διογένης» την Τρίτη 29 Μαΐου στις 20:00 το απόγευμα. Βέβαια υπήρξαν και το προηγούμενο διάστημα κάποιες άτυπες συναντήσεις ώστε να διαπιστωθεί η πρόθεση κάποιον επιχειρηματιών, όμως καμιά συμφωνία δεν υπάρχει μέχρι στιγμής. Το έργο όλων όσων κινηθούν για την επαναδραστηριοποίηση του ιστορικού σωματείου του νησιού είναι αρκετά δύσκολη καθώς θα πρέπει σε πρώτη φάση να καμφθεί η δυσπιστία μετά τα όσα συνέβησαν πριν ένα χρόνο. Το πλήγμα ήταν και είναι δεδομένα μεγάλο, όμως στη χρονιά που πέρασε η απουσία του Α.Ο. Σύρου ήταν μεγάλη. Για το καλό του ποδοσφαίρου, αλλά και όσοι αγαπούν αυτήν την ομάδα θα πρέπει να ρίξουν… νερό στο κρασί τους, να κάνουν όλοι μαζί τις απαιτούμενες υποχωρήσεις, ώστε να βρεθεί η… χρυσή τομή. Το εγχείρημα είναι δύσκολο, αυτό το γνωρίζουν άπαντες, καθώς όπως αναφέρουμε παραπάνω η.. πληγή με τη μη συμμετοχή του ιστορικού σωματείου στη Γ’ Εθνική είναι μεγάλη. Γι’ αυτό όλοι μαζί θα πρέπει να προσπαθήσουν, να δουλέψουν συλλογικά και να γίνουν προσπάθειες επαναπροσέγγισης του απλού φιλάθλου.

Το ποδόσφαιρο της Σύρου έχει ανάγκη τον Α.Ο. Σύρου, αλλά και οι Κυκλάδες, είναι το πιο ιστορικό σωματείο του νομού και το «βάρος» του μεγάλο.

Η συγκέντρωση της ερχόμενης Τρίτης είναι πολύ σημαντική, καθώς μέσα απ’ αυτή θα κρίνει το κατά πόσο είναι εφικτή η επιστροφή της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων.