Στις 8 Ιουνίου θα διεξαχθεί μετά και την ανακοίνωση που υπήρξε η Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Σύρου

Επαναδραστηριοποίηση… Vol 2

  • Παρασκευή, 1 Ιουνίου, 2018 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 1 Ιουν. 2018 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Ιστορική ομάδα της Σύρου φαίνεται πως πλέον μετρά αντίστροφα για την επαναδραστηριοποίηση της. Έπειτα από έναν χρόνο απουσίας από τα γήπεδα των Κυκλάδων οι πρώην παράγοντες της ομάδας κάνουν κινήσεις συγκρότησης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και να σχεδιασμού της επόμενης… ημέρα. Η διάθεση φαίνεται πως υπάρχει, από εκεί και πέρα μένει να δούμε αν τελικά όλα όσα αναφέρθηκαν στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα, γίνουν και πράξεις.

Από εκεί και πέρα ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Σύρου Γιώργος Φώσκολος κατά τη διάρκεια της συνάντησης με μέλη, φίλοι, αλλά και δημοσιογράφους, τόνισε πως θα γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες κινήσεις, έτσι ώστε να υπάρξει χρόνο για τον σχεδιασμό της ομάδας. Μάλιστα αναφέρθηκε και η ημερομηνία των εκλογών, αλλά και της Γενικής Συνέλευσης με τις κινήσεις από πλευράς παραγόντων να είναι άμεσες. Την Παρασκευή 8 Ιουνίου θα η Γενική Συνέλευση και μέσα από εκεί θα οριστούν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

 

Θα πρέπει να γίνουν κινήσεις για την αντιστροφή του κακού κλίματος

Ο Γιώργος Φώσκολος και ο Πέτρος Ραουζαίους που μίλησαν και ανέλυσαν το πλάνο της επόμενης ημέρας για τον Α.Ο. Σύρου, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι πως τα πάντα θα κυλήσουν ομαλά. Αυτά όλα βέβαια είναι σε θεωρητικό επίπεδο, αφού θα πρέπει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να κάνει μεγάλο αγώνα για να αντιστρέψει την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί. Αλλά πάνω από όλα να πειστούν και οι παίκτες να επιστρέψουν στον Α.Ο. Σύρου, αλλά πάνω από όλα να μπορούν να βάλουν υψηλούς στόχους.

Ακούστηκε και ο στόχος του… πρωταθλήματος

Ξεκινώντας θα πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ο Α.Ο. Σύρου είναι καταδικασμένος από την… ιστορία να διεκδικεί το πρωτάθλημα, αλλά και ταυτόχρονα να θέτει υψηλούς στόχους. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ακούστηκε έστω και… δειλά πως η ομάδα από την πρώτη κιόλας χρονιά θα κατέβει με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ένας στόχος που τις τελευταίες δύο φορές που έχει υλοποιηθεί, έχει καταστροφικές συνέπειες για την ίδια την ομάδα, αφού ισάριθμες φορές διαλύθηκε.

Αυτό για να συμβεί θα πρέπει να μπουν γερά θεμέλια από την αρχή, να αλλάξει τελείως το κλίμα, αλλά και οι χορηγοί – φίλαθλοι να εμπιστευθούν και πάλι τη διοίκηση.

 

 

Η ανακοίνωση

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Σύρου , σε εφαρμογή του Άρθρου 14 του Καταστατικού του , και με Απόφαση των υπαρχόντων μελών του Δ.Σ. του , που έλαβε και κατόπιν και της χθεσινής συνάντησης 30/05/2018 ,

Συγκαλεί όλα τα μέλη του , σε Γεν. Συνέλευση την Παρασκευή 8/06/2018 στο A club , στις 20:00.

 

 

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι τα ακόλουθα  

 

1ον) Αγωνιστικός Προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019.

2ον)Οικονομικός προϋπολογισμός 2018-2019. 

3ον) Ορισμός 2 Γραμματέων για την τήρηση των Πρακτικών της Γεν. Συνέλευσης.

4ον) Εκλογή 3 μελών για την Εφορευτική επιτροπή για τη Διενέργεια Εκλογών.

5ον) Έγκριση ημερομηνίας (Δευτέρα 11/06/2018) για τη διενέργεια των Εκλογών για την Ανάδειξη του Νέου Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

 

Για το σχηματισμό του νέου Δ.Σ. , απαιτούνται 15 μέλη 13 Τακτικοί και 2 Αναπληρωματικά.

Για το σχηματισμό της Ελεγκτικής επιτροπής απαιτούνται 3 μέλη.

 

Ταμειακώς ενήμερα μέλη είναι τα Μέλη που έχουν καταβάλει έστω και την τελευταία ημέρα της διεξαγωγής της Συνέλευσης την Ετήσια Συνδρομή τους που ανέρχεται σε 10€.

Δικαίωμα εγγραφής υπάρχει ακόμη και την ίδια ημέρα της Γεν. Συνέλευσης.

 

Όσοι εκ των μελών επιθυμούν να είναι υποψήφιοι και έχουν από το νόμο και το καταστατικό τα ανάλογα προσόντα πρέπει να υποβάλλουν  την σχετική αίτηση υποψηφιότητας, συνοδευόμενη από Υπεύθυνη δήλωση που θα δηλώνεται ότι ΔΕΝ έχουν τα Κωλύματα και τους Περιορισμούς του Άρθρου 9 του Καταστατικού και του άρθρου 130 του νόμου 2725/1999.

Ήτοι έχουν Λευκό Ποινικό Μητρώο , ΔΕΝ έχουν καταδικασθεί για Ποινικά ,Οικονομικά και Αστικά αδικήματα, ΔΕΝ έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, ΔΕΝ είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές ή εν γένει αθλητές. ΔΕΝ είναι εν ενεργεία ή μη Διαιτητές , μέλος της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων ή του οικείου Συνδέσμου Διαιτητών, ΔΕΝ έχουν εξαρτημένη οικονομική σχέση με την ομάδα, ΔΕΝ έχουν συνάψει σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τον Α.Ο.Σ. ή εκτέλεσης έργου, είτε ατομικά , είτε ως μέτοχοι ή εταίροι πάσης φύσεως και Τέλος ΔΕΝ τους έχει στερηθεί η Φίλαθλη Αθλητική Ιδιότητα, σύμφωνα με το Ν.2725/1999,  Άρθρο 130.

Είναι άνω των 18 ετών με δικαίωμα εκλέγειν.

Τέλος όλοι όσοι επιθυμούν να θέσουν Υποψηφιότητα είτε για το Δ.Σ., είτε για την Ελεγκτική επιτροπή πρέπει να επικοινωνούν με τον Γεν. Γραμματέα του Σωματείου  κ. Ραουζαίο Πέτρο (6906075101),

Δυνατότητα Υποβολής Υποψηφιοτήτων υπάρχει μέχρι το Σάββατο 19/05/2018.

 

Η ημερομηνία των Εκλογών ορίζεται η Δευτέρα 11/06/2018 , στον 1ο όροφο του A club , “Centro hall” και από ώρα 20:00 – 21:00 , (η οποία δύναται να παραταθεί με απόφαση της Εφορευτικής επιτροπής).