Δύο αθλητές από την Βαλένθια Σύρου στο διεθνές τουρνουά Valencia C.F Elite Tournament

Η δική τους… ευκαιρία

  • Παρασκευή, 15 Ιουνίου, 2018 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 15 Ιουν. 2018 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στην Βουλγαρία θα ταξιδέψει ο Βασίλης Ευαγγελόπουλος και ο Βαγγέλης Νομικός με την ομάδα της GPS SEE /Valencia CF – international team. Η καλή παρουσία που επέδειξαν τα παιδιά στο Elite πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του τουρνουά Valencia C.F Elite Tournament οδήγησαν την προπονητική ομάδα να τα επιλέξει να συμμετάσχουν στην τρίτη και τελευταία φάση του Elite προγράμματος της GPS Southeast Europe/Valencia C.F για την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν. Σε αυτή τη φάση τα παιδιά θα είναι μέλος της μεικτης ομάδας του προγράμματος από όλη την Νοτιοανατολικη Ευρώπη στην ηλικιακή κατηγορία 2005-2006. Η ομάδα θα κληθεί να ταξιδέψει στη Βουλγαρία (Smolyan) από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου και να λάβει μέρος στο τουρνουά Young Football Stars Tournament το οποίο συνδιοργανώνει η σχολή Palas F.C. η οποία αποτελεί μέρος του δικτύου GPS SEE /Valencia CF με τον Δήμο του Rudozem. Προπονητής στην GPS SEE /Valencia CF – international team στην κατηγορία 2005-2006 θα είναι ο Τζώρτζης Γιάννης προπονητής της GPS SEE /Valencia CF Syrou. Οι υπεύθυνοι της GPS SEE /Valencia CF Syrou Ιωσήφ και Γεωργία Ρούσσου μέσω της στήλης θα ήθελαν να ευχηθούν καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στον προπονητή της σχολής τους, στους δύο αθλητές τους όπως και σε όλη την υπόλοιπη ομάδα.

 

Η κ. Γεωργία Ρούσσου μίλησε στην «Κοινή Γνώμη» για το ταξίδι των ποδοσφαιριστών και τη συμμετοχή τους σε ένα πολύ μεγάλο τουρνουά.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για την σχολή μας να συμμετέχουν δυο αθλητές μας σε διεθνή τουρνουά. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στον Βασίλη Ευαγγελόπουλο που είναι η τρίτη φορά που συμμετέχει σε διεθνή τουρνουά σε ηλικίας μόλις 13 ετών και στον Βαγγέλη Νομικό».

Για το πόσο σημαντικό είναι για την ίδια την ακαδημία η συμμετοχή των αθλητών από τη Σύρο, αλλά κι αν δίνει κίνητρο στα άλλα παιδιά να δουλέψουν ακόμη περισσότερο η υπεύθυνη της Βαλένθια είπε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι δίνει πολύ μεγάλο κίνητρο στους μικρότερους αθλητές μας για να δουλέψουν περισσότερο και να συμμετέχουν και εκείνοι σε ένα διεθνές τουρνουά υψηλού επιπέδου.Η ομάδα που θα αγωνιστούν είναι οι επίλεκτοι από όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη που ανήκει στο δίκτυο της GPS SEE /Valencia cf. Τέλος, αυτό δείχνει ότι γίνετε μια πάρα πολύ καλή δουλειά στην σχολή μας τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε μεγάλη βελτίωση σε όλους τους αθλητές μας και γι’ αυτό ευχαριστούμε τους προπονητές μας Γιάννη Τζώρτζη και Παναγιώτη Τσούκο για την άψογη δουλειά που γίνετε εντός και εκτός γηπέδου».