Στην τελική… ευθεία το King Cup

Στην τελική… ευθεία έχουν περάσει οι αγώνες του τουρνουά King Cup που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και συγκεκριμένα στο «Copa Club» και στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Η ποιότητα των αγώνων… μεγάλη, καθώς για ακόμη μία φορά οι ακαδημίες είχαν την ευκαιρία να δείξουν πόσο έχουν προχωρήσει και πόσο καλή δουλειά κάνουν καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων. Από την πλευρά τους οι μικροί αυριανοί… πρωταθλητές, έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν με την ψυχή τους, να διασκεδάζουν κάθε λεπτό, αλλά να χαίρονται ακόμη και στις… ήττες, καθώς ξέρουν πως πρόκειται για ένα παιχνίδι. 

Τα παιχνίδια όπως αναφέρουμε και παραπάνω έχουν μπει στην τελική… ευθεία, καθώς τη Δευτέρα θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί σε όλες τις κατηγορίες.

Τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν τη Δευτέρα το πρωί είναι οι ημιτελικοί των κατηγοριών και το απόγευμα θα διεξαχθούν οι τελικοί.

Η αυλαία των αγώνων θα ανοίξει στις 09:00 το πρωί με τον αγώνα Κύθνος – Παμμηλιακός (2006-07) και στις 10:00 Νέος Α.Ο. Σύρου – Βήσσας (2006-07). Στις 11:00 ακολουθεί το Σύρος 2002 – Νέος Α.Ο. Σύρου (2008-09) και μία ώρα αργότερα (12:00) θα διεξαχθεί το ματς μεταξύ του Παμμηλιακού και της Κύθνου (2008-09).