Η ΕΠΣ Κυκλάδων έστειλε ερωτηματολόγιο στις ομάδες που θα πρέπει να απαντήσουν άμεσα για το τι ακριβώς θέλουν

Μία ή δύο κατηγορίες;

Την άποψη των σωματείων μελλών της ζήτησε η ΕΠΣ Κυκλάδων με έγγραφό της προς αυτά, καθώς στην Κυριακάτικη Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων, θα πρέπει να παρθεί μία απόφαση. Οι ομάδες θα πρέπει να απαντήσουν αν θέλουν ή δεν επιθυμούν να γίνουν από τη νέα αγωνιστική περίοδο η δύο κατηγορίες ή θα πρέπει να έρθει ως θέμα στο συμβούλιο και η πρόταση να περάσει κατά πλειοψηφία, με τη διαφορά οι δύο κατηγορίες θα έχουν ισχύει την αγωνιστική σεζόν 2019-20. Τέλος, στην ίδια επιστολή που στάλθηκε στα σωματεία η ΕΠΣ Κυκλάδων ρωτά και σε ποια κατηγορία προτιμούν να λάβουν μέρος σε περίπτωση που περάσει ομόφωνα η αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής είναι αναγκαία καθώς το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων υποβαθμίστηκε αρκετά και οι φίλαθλοι έπαψαν να έχουν ενδιαφέρον. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα γήπεδα να είναι άδεια και να μην υπάρχουν παρά ελάχιστοι στις εξέδρες.

 

Αναλυτικά το έγγραφο που εστάλη στα σωματεία:

Παρακαλούμε ενόψει της συζήτησης στην Γ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων την Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018 και προκειμένου να διαμορφωθεί μία πληρέστερη εικόνα της προδιάθεσης των σωματείων, παρακαλούμε μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 14:00, να μας απαντήσετε εγγράφως στα εξής ζητήματα:
Α) Ύπαρξη δύο (2) Κατηγοριών Α’ και Β’ ή μία (1) ενιαία Α’ Κατηγορία.
Β) Σε περίπτωση που επιθυμείτε δύο κατηγορίες (Α’ και Β’) και εφόσον παρθεί ομόφωνη απόφαση από όλα τα σωματεία (22 που συμμετείχαν στην ενιαία κατηγορία και ο ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ που συμμετείχε στην Γ’ Κατηγορία την περίοδο 2017-2018), σε ποια Κατηγορία προτίθεσθε να συμμετάσχετε (Α’ ή Β’) την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.