Μένει στα τμήματα υποδομής του Πάγου ο Μπελεγρίνης

  • Παρασκευή, 29 Ιουνίου, 2018 - 06:23
  • /   Eνημέρωση: 29 Ιουν. 2018 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Άκης Μπελεγρίνης παραμένει στην τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων υποδομή τους Πάγου. Οι δύο πλευρές μετά από τις απαραίτητες συζητήσεις έδωσαν τα… χέρια και θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως, δύσκολα θα άλλαζε κάτι, καθώς άπαντες ήταν ευχαριστημένοι από την πολύ καλή δουλειά του Άκη Μπελγρίνη. Ο Έλληνας τεχνικός έχει αποδείξει ότι αγαπά αυτό που κάνει και μάλιστα έχει προσφέρει πολλά στις μικρές ηλικίες του Πάγου, μία δουλειά που σιγά-σιγά θα αρχίσει να φαίνεται όσο δηλαδή τα παιδιά θα μεγαλώνουν και θα πλαισιώνουν την ανδρική ομάδα.

 

Η ανακοίνωση του Πάγου

 

«Ο Α.Ο. Πάγου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Ξενοφών Μπελεγρίνη, κάτοχου διπλώματος UEFA B΄. Έχοντας ως προτεραιότητα την ανάπτυξη των υποδομών και εκτιμώντας τον χαρακτήρα του και την δουλειά του στο Κ-14.

Ο Α.Ο. Πάγου προχώρησε σε αυτήν την ανανέωση για το 2018-2019, αναλαμβάνοντας τα τμήματα υποδομής της ομάδας και συγκεκριμένα το Κ-16 και το Κ-12».